Spigot Hata Verdi Sunucu coktu

MrAga98

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleykum

Son düzenleme:

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
ram yetmiyor bungeecord varsa lobine ram al yoksa yinede ram al sunucuya direk ram yetmiyo

ByCooky

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Sqlite kullanmamalı, mysql kullanmalıydın. Sunucun gün geçtikçe kalabalıklaşmış ve artık sunucun sqlite ile çalışamayacak duruma gelmiş.
Ya PvP Levels kullanmayacaksın ya da istatistikleri mysql sisteminde kullanacaksın.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Ruh hali
PvPLevels Pluginimde sorun olabilir. hatalardan bende fazla anlamam ama bulduğum plugin isimi bu.
Onun dışında düzelmesse ProtolLib pluginini ve spigot sürümünüzü güncelleyin.
Onun dışındada bissürü database hatası gördüm.

[17:38:40] [Server thread/ERROR]: [PvpLevels] Failed SQL task:

Büyük ihtimalle bununla alakalı hatalarınız.

AlpBey

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Plugin Azalt Map Azalt Varsa Skript Azalt Belki Düzelir bide Spigot Değiş bence

MrAga98

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sqlite kullanmamalı, mysql kullanmalıydın. Sunucun gün geçtikçe kalabalıklaşmış ve artık sunucun sqlite ile çalışamayacak duruma gelmiş.
Ya PvP Levels kullanmayacaksın ya da istatistikleri mysql sisteminde kullanacaksın.
dogru soyluyorsun
bunu nasil duzeltiyim ?
[02:01:24 WARN]: [AuthMe] ERROR: YOU'RE USING FILE DATABASE WITH 3367+ ACCOUNTS, FOR BETTER PERFORMANCES, PLEASE USE MYSQL!!

AlpBey

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
dogru soyluyorsun
bunu nasil duzeltiyim ?
[02:01:24 WARN]: [AuthMe] ERROR: YOU'RE USING FILE DATABASE WITH 3367+ ACCOUNTS, FOR BETTER PERFORMANCES, PLEASE USE MYSQL!!
Kardeş bana sormamışın ama ben gine de cvp verim pluginleri güncelle baya eskimiş gözüküyor

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Ruh hali
dogru soyluyorsun
bunu nasil duzeltiyim ?

Diyorki sunucunda 3367 kullanıcı hesabından daha fazla hesap varmış, daha iyi performans için mysql kullan diyor.

Kardeş bana sormamışın ama ben gine de cvp verim pluginleri güncelle baya eskimiş gözüküyor

Eski olmasıyla onun bi alakası yok daha iyi performans için mysql kullan diyor ve bu bir hata değil WARN yazıyor.

AlpBey

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Diyorki sunucunda 3367 kullanıcı hesabından daha fazla hesap varmış, daha iyi performans için mysql kullan diyor.

Eski olmasıyla onun bi alakası yok daha iyi performans için mysql kullan diyor ve bu bir hata değil WARN yazıyor.
Peki siz bilirsiniz ama bu şekilde konsoldan server hareketini bile izleyemez iyi bayramlar

MrAga98

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Dostum mysql Pluginmi nasil kurucam ne yapcagmi soylermisin Rica etsem

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Ruh hali
Hataların sebepleri zaten mysql kullanmaması mysql kullanırsa sorun çözülür.
Sizde burda pluginlerin eski olduğundan falan bahsediyorsunuz.