Eskiden Hic boyle bi sorun olmazdi sanirim bi pluginden kaynakliram yetmiyor bungeecord varsa lobine ram al yoksa yinede ram al sunucuya direk ram yetmiyo
dogru soyluyorsunSqlite kullanmamalı, mysql kullanmalıydın. Sunucun gün geçtikçe kalabalıklaşmış ve artık sunucun sqlite ile çalışamayacak duruma gelmiş.
Ya PvP Levels kullanmayacaksın ya da istatistikleri mysql sisteminde kullanacaksın.
Kardeş bana sormamışın ama ben gine de cvp verim pluginleri güncelle baya eskimiş gözüküyordogru soyluyorsun
bunu nasil duzeltiyim ?
[02:01:24 WARN]: [AuthMe] ERROR: YOU'RE USING FILE DATABASE WITH 3367+ ACCOUNTS, FOR BETTER PERFORMANCES, PLEASE USE MYSQL!!
dogru soyluyorsun
bunu nasil duzeltiyim ?
[02:01:24 WARN]: [AuthMe] ERROR: YOU'RE USING FILE DATABASE WITH 3367+ ACCOUNTS, FOR BETTER PERFORMANCES, PLEASE USE MYSQL!!
Kardeş bana sormamışın ama ben gine de cvp verim pluginleri güncelle baya eskimiş gözüküyor
Peki siz bilirsiniz ama bu şekilde konsoldan server hareketini bile izleyemez iyi bayramlarDiyorki sunucunda 3367 kullanıcı hesabından daha fazla hesap varmış, daha iyi performans için mysql kullan diyor.
Eski olmasıyla onun bi alakası yok daha iyi performans için mysql kullan diyor ve bu bir hata değil WARN yazıyor.
Yardimin Icin Tesekkur ederim dostum Sanada Iyi BayramlarPeki siz bilirsiniz ama bu şekilde konsoldan server hareketini bile izleyemez iyi bayramlar
Peki siz bilirsiniz ama bu şekilde konsoldan server hareketini bile izleyemez iyi bayramlar
Dostum mysql Pluginmi nasil kurucam ne yapcagmi soylermisin Rica etsemDiyorki sunucunda 3367 kullanıcı hesabından daha fazla hesap varmış, daha iyi performans için mysql kullan diyor.
Eski olmasıyla onun bi alakası yok daha iyi performans için mysql kullan diyor ve bu bir hata değil WARN yazıyor.