peki bazıları tacospigot kullan diyor kafam karıştı!Ben hep Spigot kullandım. Farkını pek bilmiyorum ama sanırım Spigot daha iyi.
yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum tacospigot hiç kullanmadım. Yabancı sitelerde farkı hakkında yazılar vardır muhtemelen. Ne sunucusu olacak peki?peki bazıları tacospigot kullan diyor kafam karıştı!
Survival sunucusu açıcam ondan bazıları tacospigot bazılarıda diyor paperspigot işte karışıyor hangisini seçiyim diye??yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum tacospigot hiç kullanmadım. Yabancı sitelerde farkı hakkında yazılar vardır muhtemelen. Ne sunucusu olacak peki?
ben spigot açtım seni bilemem fakat spigot tercihim.Survival sunucusu açıcam ondan bazıları tacospigot bazılarıda diyor paperspigot işte karışıyor hangisini seçiyim diye??
peki bir şey dicem bu spigot paper miş atommuş neymiş bunların performand fark veya farkları varmıdır???ben spigot açtım seni bilemem fakat spigot tercihim.
Evet var.peki bir şey dicem bu spigot paper miş atommuş neymiş bunların performand fark veya farkları varmıdır???
uniospigot mantıklı geldi.Evet var.
Ekli dosyayı görüntüle 171621
Bu tacospigotun performans farkları (kendi sitesinden aldım)
Ekli dosyayı görüntüle 171622
bu da uniospigot'un farkları (tacospigot fork'u yani tacospigottaki özelliklere uniospigotta sahip)
peki hangisini kullanayım dersin tacospigotumu ???Evet var.
Ekli dosyayı görüntüle 171621
Bu tacospigotun performans farkları (kendi sitesinden aldım)
Ekli dosyayı görüntüle 171622
bu da uniospigot'un farkları (tacospigot fork'u yani tacospigottaki özelliklere uniospigotta sahip)
hımm anladımHepsinin farkı var. Spigot'un ücretli sürümlerinde üst seviye optimize edilmiş sunucu seçenekleri ve config dosyaları var. Eğer laglı bir sunucun varsa ve sunucuyu upgrade etmeye paran yoksa, spigotun ücretli versiyonunu alabilirsin. Ama ismini unuttum![]()