[SPİGOT] Servera 2. Kişi girince çöküyor!

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
valla bilemiyorum dediğim gibi görmem lazım ben genelde pluginden anlarım ama arada bukkitlede uğraşıyorum

niye etiketliyonki zatne burdayız :D

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Plugin listesini atar mısın? Pluginler özelse özel mesajla da atabilirsin. Çökmeyi tetikleyen bir plugin olabilir.

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi Özel Mesajdan Attım. Çökmeyi tetikleyen pluginin Craftbook oldugunu düşünüyorum, ama sen daha iyisini bilirsin. @IRFN

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Bazı eklentiler Spigot'a uyumlu değil. Ki Spigot Bukkit'in daha gelişmişi. Niye onun için de yapmıyorlar anlamıyorum. Tüm eklentileri sil. Sunucuya verdiğin RAM'ı arttır. Bir de öyle dene.

DonduranAtes

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sunucunda skin değiştirmeyle ilgili bir plugin varmı ?

Bazı eklentiler Spigot'a uyumlu değil. Ki Spigot Bukkit'in daha gelişmişi. Niye onun için de yapmıyorlar anlamıyorum. Tüm eklentileri sil. Sunucuya verdiğin RAM'ı arttır. Bir de öyle dene.

yok öyle bir şey, bukkitte calısan her eklenti spigottada calışır :D

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
sunucunda skin değiştirmeyle ilgili bir plugin varmı ?

yok öyle bir şey, bukkitte calısan her eklenti spigottada calışır :D
Fakat bende öyle bir şey de yok. Adını hatırlayamadığım bir kaç eklentiyi Spigot ile çalıştırmaya kalktım. Çalışmadılar hata verdiler. Ya bende bir bozukluk var ya da...

DonduranAtes

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Fakat bende öyle bir şey de yok. Adını hatırlayamadığım bir kaç eklentiyi Spigot ile çalıştırmaya kalktım. Çalışmadılar hata verdiler. Ya bende bir bozukluk var ya da...

Spigotun indfirme listesi bukkit gibi ayrıntılı değildir. Senin indirdiğin sürüm desteklemiyordur, sürümden kastım sadece 1.7.2 veya 1.7.5 oluşu değil, Snapshot bilmem kac gibi. Bu sürümün bukkit karşılığını bulsan ondada çalışmaz. Fikrimi sorarsan ben spigotu öneririm ki şuanda profesional olarak gördüğün sunucular hep spigot kullanır. Neden ? Spigotun en öncelik amacı performansı arttırmaktır. Bukkitte bulunmayan birçok sistemi ekler, ancak eklentilerin çalışmasını değiştirmez.