spigot ^^

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
beyler yeni gördüm spigot 19 çıkmış çoh mutlu oldum yeni event listelerini vs. nasıl bulabilirim acaba @Schaffer79 bi bilgin var mı nerden bulabiliceğim hakkında .jar ı decompile etmek dışında? biraz uzun v zahmetli bi işte :)

SerhanRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Neğyy???? Spigot 19 mu çıkmış!'^!'^'^'^+'^+'^+ olm daha mc 19 çıkmadı?'?!'^?!'^?!'^?!'^?!'^? spigot nasıl çıkıyor!'^!'^?!'^?'^!?'^=!_'^=12*30.913:!'^!@@@@@£#£#>£#>#>£$½{[{½$

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yeni kullanımlar vs. de onları bi bulmak lazım pathfinderların çoğu çalışmıyor artık;
goalSelector.a(new PathfinderGoalMeleeAttack(this, EntityHuman.class, 1.0D, false));
hata veriyor bunda kullanım hatası koduna baktım jd gui den aynen böyle olmalı ama hata veriyor @Schaffer79 biliyon mu pathfinder?

shulker'in attığı füzeyi yapmam gerekiyorda onu packet olarak atabilir miyim?

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
yeni kullanımlar vs. de onları bi bulmak lazım pathfinderların çoğu çalışmıyor artık;
goalSelector.a(new PathfinderGoalMeleeAttack(this, EntityHuman.class, 1.0D, false));
hata veriyor bunda kullanım hatası koduna baktım jd gui den aynen böyle olmalı ama hata veriyor @Schaffer79 biliyon mu pathfinder?

shulker'in attığı füzeyi yapmam gerekiyorda onu packet olarak atabilir miyim?
Projectile olarak geçiyor diye biliyor onu*

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Projectile olarak geçiyor diye biliyor onu*
aslında attığı şey bi entitytype olarak geçiyor projectile mi bilmiyorum ama EntityType.Shulker.... diye geçiyor bunu entity olarak çıkartıp mermisini cast yapıp özellikleri settarget gettarget setshooter getshooter ile ayarlanabilir gibime geliyor karışık gibi duruyor ama bi kurt oluşturmak gibi bişi galiba :/ inş. bi tut. gelirde yapsam :)
Spigot 1.9 diye birsey yok
çok güzel bi yorum olmuş :)

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
Player p = (Player) sender;
            WorldServer mcWorld = ((CraftWorld)p.getWorld()).getHandle();
            EntityShulkerBullet shulker = new EntityShulkerBullet(mcWorld);
            Location loc = p.getLocation();
            double x = loc.getX();
            double y = loc.getY();
            double z = loc.getZ();
            shulker.setShooter((EntityLiving) p);
            shulker.setTarget((net.minecraft.server.v1_9_R1.Entity) p);
            shulker.setPosition(x + 1, y + 3, z);
            mcWorld.addEntity(shulker, CreatureSpawnEvent.SpawnReason.CUSTOM);
            Entity ent = shulker.getBukkitEntity();
            ent.teleport(loc);
böyle bişi yazdım ama ne kadar doğrudur bilemem cast konusunda yardım ederseniz güzel olur :) player'ı entity ve livingentity olarak atamam lazım

Nobody01

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Spigot'un kaynak kodlarına bakamazsın, yeni Field'leri teker teker incelemen gerek. Eğer NMS bilgin yoksa ki yazdıklarına göre olduğunu sanmıyorum daha önce 1.6.4, 1.7.2 sürümlerine yapılmış rehberleri incele. Yapmaya çalıştığın şeyin adıda arayacaksan "CustomEntity Creating", diğer yaratıklardan farklı bir algoritma ile yeni bir yaratık eklemek. Maksat yönünü değiştirmekse Reflection'lar ile daha kolay olacaktır NMS'ye çok girmene dahi gerek yok.

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Spigot'un kaynak kodlarına bakamazsın, yeni Field'leri teker teker incelemen gerek. Eğer NMS bilgin yoksa ki yazdıklarına göre olduğunu sanmıyorum daha önce 1.6.4, 1.7.2 sürümlerine yapılmış rehberleri incele. Yapmaya çalıştığın şeyin adıda arayacaksan "CustomEntity Creating", diğer yaratıklardan farklı bir algoritma ile yeni bir yaratık eklemek. Maksat yönünü değiştirmekse Reflection'lar ile daha kolay olacaktır NMS'ye çok girmene dahi gerek yok.
anladım zaten nms pek bişi bilmiyorum ama yinede bişiler yapıyorum neyse, benim daha çok pathfinder'ları ile başım derte aslında custom pathfinder biraz sıkıntılı bi iş kafamı karıştırıyor doğru düzgünde tut. yok maalesef :/