Spiral Spawn Faction Versiyon

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncellikle bunun ilk ciddi 'build' denemem olduğunu söylemek istiyorum eleştirileriniz ona göre yapın lütfen :)
Sebebiyle birlikte yapıcı bütün eleştirilere açığım , yorumlarınızı bekliyorum.

Harita Özellikleri ve Bilgiler
Yaklaşık 3 gün (20 saat) 'te yapıldı.
Yardımcılar
Yalnızca World Edit & MCEdit :(
Hub spawn olarak düşünüldü ama faction vs dönüştürülebilir.
Swerty yazan yer Server İsmi olarak değiştirilebilir.
Boş yerler server'ın kendi portallarını eklemesi ve ufak değişikler yapması için boş bırakılmıştır.
Bloklar genelde spesifik olarak kullanıldı yani WorldEdit'le kolaylıkla değiştirilebilir ve sizin temanıza uyarlanabilir.
Heykellerin olmadığı harita yedek olarak bulunuyor onu da isteyebilirsiniz.
İsteyenler (eğer olursa :/) özel mesaj atarak bana ulaşabilirler.

Resimler
With Shader

Without Shader

Yapım Aşamaları

İki yağmur yağdı çatının hale bak :(

Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Not: Biri genel bir etiket atabilirse güzel olur :D
Dipnot: Heykeller benim tarafımdan yapılmadı schematic olarak mevcuttur.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Çok beğenmedim nedenim ise;

1- Daha eksik baya var ( Eğer lobiysse; Ağaç, kemik tozu şart. Faction spawnı gibiyse; Kalsın :) [DAHA BİTMEMİŞSE LAFIMI GERİ ALIRIM.] )

2- Aslan figürleri fazla koyduğun için çok saçma gözüküyor.

3- Çok fazla ışıklandırma kullanmışsın.Çok fazla kullanmamış olsan bile yerleri baya kötü.

Bunlar dışında devam et :)

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok beğenmedim nedenim ise;

1- Daha eksik baya var ( Eğer lobiysse; Ağaç, kemik tozu şart. Faction spawnı gibiyse; Kalsın :) [DAHA BİTMEMİŞSE LAFIMI GERİ ALIRIM.] )

2- Aslan figürleri fazla koyduğun için çok saçma gözüküyor.

3- Çok fazla ışıklandırma kullanmışsın.Çok fazla kullanmamış olsan bile yerleri baya kötü.

Bunlar dışında devam et :)

Lobi olarak düşünmüştüm ama heykelleri buldum hoşuma gitti ekledim faction spawn'a döndü. Heykelsiz bir kopya var oraya -üşenmezsem- farklı bir şeyler deneyeceğim.

Aslan figürleri evet yukarıdan kare gibi duruyor ama oyunun içerisinde normal yürürken gayet güzel geldiler bana.

Işıklandırma için bu benim 'uslübum' diyeyim. Hoşuma giden , böyle yapmayı sevdiğim bir tarafı var. Çimlerin içi ve hekeyllerde yok ve oralar dolayısıyla karanlık ama bu isteyen kişiye seçenek bırakmak için bir düzenlemeydi.

Yorumların için teşekkür ederim :)

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapıdaki Pixel Artlar Dışında Genel Olarak 3/10

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu bile okumadan ya da neyin kötü olduğunu söylemeden (güya) eleştiri yapanları ne kadar sevmesem de yorumunuz için teşekkürler..
Konuyu okudum Fakat Sen Gereksiz Yere Spoiler İçine Almasaydın Daha Açık Okurdum Ayrıca Eleştirlecek Tek Şeyler Zaten Pixel Artlar Ve Yerdeki Süslemeler Dışı Zaten çok kötü içinede genel olarak 3 / 10 Verdim.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Yapıda şematikler dışında kayda değer pek bir şey yok zaten.

DeandeKleine

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Işıklandırma çok fazla olmuş. Azaltarak daha iyi olabilir.

-OsmanlıBT-

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Işıklandırma çok fazla olmuş. Azaltarak daha iyi olabilir.

-OsmanlıBT-

Yukarıda da dediğim gibi ışıklandırma nın fazla olması bebim işaretim , üslubum gibi. Ayrıca üstü kapalı olması sebebiyle ışığın gerekli olduğunu düşünüyorum. Gene de yorumunuz için teşekkürler.

Yapıda şematikler dışında kayda değer pek bir şey yok zaten.

Bu şekilde sadece kötü demek yerine nasıl geliştireceğimi söylerseniz daha iyi olur.
Yine de yorumunuz için teşekkür ederim.

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlangıç noktasının hemen yanındaki aslanları kaldırıp kemik tozu ile süsle daha güzel durur ve ayrıca o mızraklı adamları çok abartmışsın onlardan 1 yada 2 tane belirli noktalara koyman yeterli ayrıca lobi'nin üstü biraz daha büyük olsun etrafı dağlı olsa daha iyi olur benden bu kadar çok ağır gelmiş olabilir sana ama inan bana bir şeyin iyisini yapmak için çok emek vermen gerekir.

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlangıç noktasının hemen yanındaki aslanları kaldırıp kemik tozu ile süsle daha güzel durur ve ayrıca o mızraklı adamları çok abartmışsın onlardan 1 yada 2 tane belirli noktalara koyman yeterli ayrıca lobi'nin üstü biraz daha büyük olsun etrafı dağlı olsa daha iyi olur benden bu kadar çok ağır gelmiş olabilir sana ama inan bana bir şeyin iyisini yapmak için çok emek vermen gerekir.

Ağır gelecek bir şey yok. Beğenmediğiniz yerleri belirtmeniz güzel.
Aslanlar faction olduğu için hub çevirirsem eğer heykelerin hiç biri olmayacak. Şuanda gördüğüm bütün hub lobilerinde dağ içerisinde bir ortam. Biraz farklı olsun istedim.
Yorumunuz için teşekkür ederim.