Spiral Spawn Hub Versiyon

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar , hub sunucular için küçük ama sevimli bir spawn yapmaya çalıştım ortaya çıkan beni memnun etti.
Sizin de düşüncelerinizi almak isterim. Yorumlarınızı bekliyorum.

Harita Özellikleri ve Bilgiler

Yaklaşık 4 gün (29 saat) 'te yapıldı.
Yardımcılar
Yalnızca World Edit & MCEdit :(
Swerty yazan yer Server İsmi olarak değiştirilebilir.
Boş yerler server'ın kendi portallarını eklemesi ve ufak değişikler yapması için boş bırakılmıştır.
Bloklar genelde spesifik olarak kullanıldı yani WorldEdit'le kolaylıkla değiştirilebilir ve sizin temanıza uyarlanabilir.
Spawn'da bile biraz eğlence için basit 2 parkur konmuştur. Bunlarla resimlerde görülen adalara gidebilirsiniz.
İsteyenler (eğer olursa :/) özel mesaj atarak veya Skype 'Swertyy' ekleyerek bana ulaşabilirler.

Resimler

Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Önceki konuma yaptıkları yorumlar dolayısıyla etiketlediğim;

@kod_adı
@blackone1991
@DeandeKleine

Son düzenleme:

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gayet hoş olmuş yeni şeyler eklemişsin , şöyle bir şey var Hub Spawn'ın Etrafı Kapalı Olması biraz Kötü Duruyor Fakat yinede senin ki farklı gözükmüş .[DOUBLEPOST=1409234072,1409234006][/DOUBLEPOST]Yeni görüyorum da şurda lav gibi bir şey yapmışsın o aşırı bozmuş .

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Efsane Bunu Beğendi

Teşekkür ederim. ^_^

Gayet hoş olmuş yeni şeyler eklemişsin , şöyle bir şey var Hub Spawn'ın Etrafı Kapalı Olması biraz Kötü Duruyor Fakat yinede senin ki farklı gözükmüş .[DOUBLEPOST=1409234072,1409234006][/DOUBLEPOST]Yeni görüyorum da şurda lav gibi bir şey yapmışsın o aşırı bozmuş .

Orada karşılıklı olarak biome taklitleri var. Buzul ve nether gibi. Diğer yerlere de çöl ve jungle uygulayacaktım ama vazgeçtim. Bozmadığını düşünüyorum.

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim. ^_^

Orada karşılıklı olarak biome taklitleri var. Buzul ve nether gibi. Diğer yerlere de çöl ve jungle uygulayacaktım ama vazgeçtim. Bozmadığını düşünüyorum.
Haklısın senin fikrin çok çok çok daha önemli emin ol kendini geliştirmek istiyorsan bize sormalısın fakat ilk olarak kalbinden ne geçiyorsa onu vur kimse'nin hevesini kırmasına izin verme .

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yalnız ben o konuyu unuttum harbiden çok sürmüş ya :)

WorldEdit ve MCEdit kullanıldığı yazıyor doğru ama WorldEdit'i başlamadan 1 gün önce indirmiştim biraz denedim ama yani acemiyim daha.
MCEdit kullanmayalı baya olmuştu. Unutmuşum az daha yarısını batırıyordum. Yani el yapımı sayılabilir; yerdeki 'hcyl' , bazı yerlerde kullanılan 'lrbuild' ve 'replace' dışında bir şey kullanmadım. O yüzden uzun sürdü biraz.

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
WorldEdit ve MCEdit kullanıldığı yazıyor doğru ama WorldEdit'i başlamadan 1 gün önce indirmiştim biraz denedim ama yani acemiyim daha.
MCEdit kullanmayalı baya olmuştu. Unutmuşum az daha yarısını batırıyordum. Yani el yapımı sayılabilir; yerdeki 'hcyl' , bazı yerlerde kullanılan 'lrbuild' ve 'replace' dışında bir şey kullanmadım. O yüzden uzun sürdü biraz.
Alışırsın Yüksek İhtimal .

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediğim kötü görüntüleri gidermişsin.Şimdi gaet güzel gözüküyor.Tebrik ederim.

1 tane hatan var;

- Dışarıdan gözükmeyecek ama DIŞ GÖRÜNÜŞÜ baya kötü.

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alışırsın Yüksek İhtimal .

Daha fazla yapı yapacak olsaydım olabilirdi ama maalesef buna zamanım yok.

Dediğim kötü görüntüleri gidermişsin.Şimdi gaet güzel gözüküyor.Tebrik ederim.

1 tane hatan var;

- Dışarıdan gözükmeyecek ama DIŞ GÖRÜNÜŞÜ baya kötü.

Dış görünüş kubbe gibi biraz farklı gözüne kötü gelmiş olabilir ama dediğin gibi dışarıdan gözükmüyor.