malesef sürüm uyumluluğu yok çoğu pluginin spigotta çıkan pluginin ise 1.13.2 de set region komutu çalışmıyor yani oyuncular spleef başlayınca aşşağı düştüklerinde geri dönmüyorlar.
malesef sürüm uyumluluğu yok çoğu pluginin spigotta çıkan pluginin ise 1.13.2 de set region komutu çalışmıyor yani oyuncular spleef başlayınca aşşağı düştüklerinde geri dönmüyorlar.
İlk çıkan sonuçta açıklamalarda:
Region:
set region konusunda diyor ki 1.13 sürümünde çalışmıyor.
- /spleef set region <Spleef name> (Works with WorldEdit and also it doesn't work in 1.13)
- /spleef remove region <Spleef name>
- (These commands are useful to prevent players other than the game from breaking snow blocks.)
Teşekkür ederim ancak alternatif spleef uygulaması kalmamış gibi görünüyorWorldEdit ve FastAsyncWorldEdit yüklemeyi deneyin, hiç olmadı 1.14.4 veya 1.12.2 kullanın. Veya alternatif Spleef eklentilerine de göz atabilirsiniz internetten.
discordum eryss800k#1151Teşekkür ederim ancak alternatif spleef uygulaması kalmamış gibi görünüyor
Teşekkür ederim ancak alternatif spleef uygulaması kalmamış gibi görünüyor
heavy spleef dışındakileri denemiştim birde onu deneyeyim
sizinle iletişime geçmiştikdiscordum eryss800k#1151
olmadıheavy spleef dışındakileri denemiştim birde onu deneyeyim
sizinle iletişime geçmiştik
olmadı
kodu yazmama rağmen hiçbir tepki vermiyor. /heavyspleef yazdığımda hiçbir şey çıkmıyor.Nerede takıldınız? Hata vesaire verdi mi?
kodu yazmama rağmen hiçbir tepki vermiyor. /heavyspleef yazdığımda hiçbir şey çıkmıyor.
ilgin için çok teşekkür ederimÖyle durumlarda konsolda veya loglarda hata oluşur genelde. hiçbir şey olmaması garip. İngilizce araştırmayı deneyin. Spleef için spesifik 1.13 de çalışan kolay eklenti bulabilir misiniz bilmiyorum ama eskiden bizim zamanımızda biz sanırım her minigame için spesifik eklenti değil de direk "Minigames" tarzı bir ada sahip olan bir eklentiyi kullanırdık, genel minigame eklentisi olduğu için kurulumu biraz daha zahmetliydi sanırım fakat eskiden işimize yarardı. Tam adını hatırlayamadım fakat Minigames yazınca ilk bu çıktı:
Minigames
Fakat tested versions kısmında da görebileceğin gibi en son 1.12'ye kadar güncellenmiş, zaten eklenti bu mu ondan da emin değilim ama ana komutunun mgm olduğunu hatırlıyorum çok eskiden kullanırdık 2014-2015 en aktif MC zamanlarında.
Minigames #306 [Jenkins]
Burada 1.14 için bir sürüm var, 1.13'de çalışır mı bilmiyorum fakat bir alternatif daha buldum aynı adla, ana komutu mgm imiş ama maalesef çok eskiden kullandığım için hiç hatırlamıyorum. Yine de denemenizde fayda var.
https://www.spigotmc.org/resources/minigame-maker.54505/
Bunun dışında kendiniz araştıracaksanız ingilizce araştırmanızı tavsiye ederim, Türkçe araştırmalarda pek sonuç bulamayabilirsiniz.