--**Sponge Bob - Bikini Bottom Haritas**--ı

RealPatlican

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
MERHABA ARKADAŞLAR BEN BİR MAP GÖRDÜM MAP BENİM DEĞİL
MAP SÜNGERBOB İLE İLGİLİ SÜNGERBOBUN EVİ VE DİĞER KARAKTERLERİNİN EVİ FALAN HEPSİ BU MAPTADIR

FOTOLAR :

-----------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------

MAP RESİMDEKİLERDEN DAHA GÜZELDİR İNDİRMENİZİ TAVSİYE FAZLASIYLA EDERIM MUHTEŞEM OLMUŞ ..!!
!!!!AYRICA ICINDE MINI OYUNLARDA VAR VE LUNAPARK
!!!!!

·٠•** DOWNLOAD LINK :>>
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
·٠•**

REKLAMI GEÇ DİYİNİZ ... SETUP EXE DİYE BİŞEY İNDİRİLİRSE KABUL ETMEYINIZ .....!![DOUBLEPOST=1386012759,1386012522][/DOUBLEPOST].[DOUBLEPOST=1386012977][/DOUBLEPOST].[DOUBLEPOST=1386013119][/DOUBLEPOST].

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaa LinkTL'ye Shrinklemeyin Etmeyin Kendi Kafasına Göre İndirmleler Yapıyor

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
evet güzel ama yapan adam süper düzde suyun altına yapsa daha iyi olurmuş

NOT: Bizlerle paylaştığın için sağol

RealPatlican

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
evet güzel ama yapan adam süper düzde suyun altına yapsa daha iyi olurmuş

NOT: Bizlerle paylaştığın için sağol

Ozaman Pek mantıklı olmayabılır hani heryer su olsaydı cok yavaş ilerlerleyebilrdi o yuzden kaldırmış olması lazım .[DOUBLEPOST=1386013951,1386013920][/DOUBLEPOST]
suyun altında daha zor hareket edileceginden suda yapmamayı tercih etmiş olabilir
Lafı ağızımdan aldın :)

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Harita gerçekten çok güzel.Eline sağlık dahada geliştirebilirsin aslında.Minecraft'ın bir sitesi var reklam gibi olmasın oraya yükleyip kullanıcıların oyunu alabilirsin.Eline koluna sağlık :)

RealPatlican

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Harita gerçekten çok güzel.Eline sağlık dahada geliştirebilirsin aslında.Minecraft'ın bir sitesi var reklam gibi olmasın oraya yükleyip kullanıcıların oyunu alabilirsin.Eline koluna sağlık :)
Kardeş teşekkür ederimde map benim değil ben bunu forumdan buldum ve paylaşmak istedim spongebob <3

RealPatlican

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence çok world edit kulllanılmış emek fazla yok ama yinede muhteşem <3 <3 <3[DOUBLEPOST=1386014712,1386014626][/DOUBLEPOST]
Sünger Bob çok severdim görsem yine izlerim süper bir şeydi :3
cnbc (sienbisi) kanalında cumartesi pazar sabahları cıkıor ve nickoledionda akşamları bazen çıkıyor :D