• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Sponsor Arıyorum

Serosuw

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minecraft serveri açmak istiyorum daha öncede açmıştım şimdi 2 aylık bi maddi sıkıntım var. Bana Sponsor olabilecek varmı? Maddi sıkıntım geçtiği zaman, maddi veya manevi istediği gibi karşılığını alır. Şimdi projeye bi geçiş yapalım;

Sunucu İsmi: SeroCraft
Sunucu ile ilgili planlar: Aklımızda birkaç klasik oyun var,ancak bizim projelerimizde var.
Sunucudaki Bapış Planı: VİP 5TL, LordVIP 10TL, TitanVIP 15TL, SeroVIP 25TL. Olacak
Sunucuya gerekli olan şeyler : Başlangıç için 4 GB RAM li SSD bir server Ve özel IP
Gerekli Olan Eklentiler (Genel olarak oyunlar için ayrı gerekli) : WorldEdit, WorldGuard, AntiCheat, ChestShop, GroupManager, Essentials, Votifier, WorldPainter ve Spiker.
Karşılığında Ne yapacağım ? : Sunucumuzun adının bahsedildiği her yerde ( evet her yerde ) reklamınız yapılacak , maddi sıkıntım geçtiği zaman ise karşılığını maddi manevi karşılarım,tavsiye gerekirse tavsiye edilecek server satılacak yada bırakılacak durumda olursa size bırakılacak.

Facebook :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ayrıca PM atabilirsiniz.

GÜNCEL

güncel

GÜNCEL +++!!!