Sponsor Nasıl Bulucam ?

Harikulade

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar başlıktada yazdığı minecraft serveri için sponsor arıyorum ama nasıl bulacağımı bilmiyorum bir yardım ederseniz sevinirim en az 50kişilik açacak bir sponsor bulsam o server 50/50 bile çektiririm çok harika bir server olur spawnı olsun mapları olsun her şekilde ama nasıl sponsor bulucağımı yazarmısınız ne gerekliysse yaparım

Jishiki

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok zor bir alt yapın filan olması lazım adamların sana boşuna sponsor olmaması için bir garanti lazım iyi işler yapacağın üzerine .

Jishiki

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Garantileri sunarım önlerine ama bulsam :(

Bulman baya zor olacak sana öyle diyebilirim Planet Minecraft gibi sitelere Yapıtlarını koyman gerekli ve baya sevilmesi gerekli . Sana bir öneri vereyim ilk yapıtını sunucu başlangıç bölgesi yap daha fazla tutulacaktir

Harikulade

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bulman baya zor olacak sana öyle diyebilirim Planet Minecraft gibi sitelere Yapıtlarını koyman gerekli ve baya sevilmesi gerekli . Sana bir öneri vereyim ilk yapıtını sunucu başlangıç bölgesi yap daha fazla tutulacaktir
4kişilik swem var 5-6gündür map yapıyorum şöyle şahşahlı bir spawn yapıcam üstüne birde hungergames-minegames-skyblock koyucam swye ama kendi maplarım olucak

Jishiki

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
4kişilik swem var 5-6gündür map yapıyorum şöyle şahşahlı bir spawn yapıcam üstüne birde hungergames-minegames-skyblock koyucam swye ama kendi maplarım olucak
Yapabilirsen çok iyi olur hemen sponsor olacak kimse yoktur biraz sabır gerektirir

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Şimdi sponsor neden olsun ?

Sponsorun kaari ne olacak ?

Neden sponsor arıyorsun ?

Yapacakların neler ?

Önce bunların yanıtını verirsen sevinirim :)

Telefondan Yazıyorum Hatalı Yazarsam Şimdiden Özür Dilerim.

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
Ben olabilirim bende 650 tllik bir bütçe var ama karın % 80 benim olur ben yaparımda map'e üşenirim

Harikulade

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben olabilirim bende 650 tllik bir bütçe var ama karın % 80 benim olur ben yaparımda map'e üşenirim
Zaten vipliklerin alım satımını sponsora verecem onları hiç ellemeyeceğim yani kısacası para kazansam olur kazanmasam olur[DOUBLEPOST=1408426279,1408426220][/DOUBLEPOST]
Şimdi sponsor neden olsun ?

Sponsorun kaari ne olacak ?

Neden sponsor arıyorsun ?

Yapacakların neler ?

Önce bunların yanıtını verirsen sevinirim :)

Telefondan Yazıyorum Hatalı Yazarsam Şimdiden Özür Dilerim.

Vip alanların paraları sponsora ait olacak

Kolay bir şekilde server açabilmek

Süper bir server

Yanıtlarım bunlar :)

InfusionCoder

En iyi cevaplar
0
Yıllık:650 Tl ilk 6 ay aylık 50 Tl vercem ama 3 ay içinde viplerden gelen para benim olcak sonra % 80'ini alırım

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İlk önce bir kaç mimari fotoğrafı koymalısın, bunlar kaliteli olmalı. Daha sonra bir heves olmadığını kanıtlamalısın ve biraz da şans lazım.

InfusionCoder

En iyi cevaplar
0
Ama benim 3 gün pc yasağı var skype:batuhan.osman.33