Daaydreamer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
3
Almadıysanız hemen almanız tavsiye edilir. 17 Şubat'ta 3 aylık ücretsiz deneme süresi bitiyor.
24 Eylül 2020 Edit: Bu konuyu keşke silebilsem şu anda. Nasıl bir beleşçilik bu? Çok değişmişim...

Son düzenleme:

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben bu spotify'ın premium olayını bir türlü anlamadım, bu premium reklamları engelliyor değil mi? E ben premium değilim 1 defa dahi reklam görmedim spotify'da acaba bana mı bir kıyak yapıyorlar yoksa ben premium olayını yanlış mı biliyorum?

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Ben bu spotify'ın premium olayını bir türlü anlamadım, bu premium reklamları engelliyor değil mi? E ben premium değilim 1 defa dahi reklam görmedim spotify'da acaba bana mı bir kıyak yapıyorlar yoksa ben premium olayını yanlış mı biliyorum?
nasssı ya :stonks:

Daaydreamer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
3
Reklamlar Spotify Premium al reklamları oluyor zaten. Onun dışında müzik indirme, çok yüksek ses kalitesi gibi özellikleri de var.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sadece hesabı olmayanlar için geçerli diye biliyorum ben normal aylık aldım.

İyi akşamlar.