blade20090999
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Javada mysql demiyorum bakın Microsoft SQL servere bağlanmayı bilen varmı her yerde mysql var.Daha doğrusu javada bağlanabiliyorum fakat bu işlemi plugine aktarınca plugin bağlanmıyor :/
1. Si neden mssql kullaniyorsun ? Mssql minecraft icin biraz agir kacabilir. 2. Si herhangi biyerde herhangi bi kaynak goremedim mssql icin. Kisaca olup olmadigindan pek emin deilim. 3. Su javada baglanabiliyorsan plugin de bi sikinti cikmamasi gerekir diye dusunuyorum sorunun ne oldugunu anlayabildinmi ?Javada mysql demiyorum bakın Microsoft SQL servere bağlanmayı bilen varmı her yerde mysql var.Daha doğrusu javada bağlanabiliyorum fakat bu işlemi plugine aktarınca plugin bağlanmıyor :/
İlk görüyorum bu siteyi sağol .(Tamamen rasgele)Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Arastirdigin vakit cok rahat bulabilcegini dusunuyorum. Ancak kaldiki bulamasan bile en ucuzundan bir vps kiralayip ona mysql kurabilirsin.
Ayrica mssql le calismak icinse jar i decompile edip icindeki classlari plugine eklemekden baska birsey gelmiyor aklima. (Daha onceden mssql denemedigimden bi fikrim yok yani ama mantiken bu sekil calisma olasiligi yuksek. (Tabi eger executeable jar tarzi bisey deilsse yani sadece library ise))
String query = "UPDATE tableadi set adi='" + playername + "' , sutun2='" + deger2 + "' WHERE ip = "' + oyuncuip + "' ; ";
PreparedStatement preparedStmt = conn.prepareStatement(query);
preparedStmt.execute();
preparedStmt.close();
conn.close();