SquardCraft ALIMLARI

CAVITABI

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu Bilgilendirme
Su güzel sunucumuzda alım mı dediler bizde yapalım dedik yetersiz moderator - rehber sahibiz fakat sunucumuzu geliştirip güzel bir sunucu haline getirmek amaçlı yola çıktık.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
REHBER
AD: Zorunludur
SOYAD: Zorunludur
YAS: Zorunludur
Team Speak 3: Zorunludur

Skyblock hakkında bildikleriniz
Neden rehber olmak istiyorsun? {cevap en az 3 satır olmak zorunundadır}

MODERATOR
AD: Zorunludur
SOYAD: Zorunludur
YAS: Zorunludur
TS3: Zorunludur
Neden Moderator olmak istiyorsun? {cevap en az 5 satır olmak zorunundadır}

Nightmare035

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
MODERATOR
AD: Mustafa
SOYAD: Ersu
YAS: 13
TS3: Ne yazık ki kullanmıyorum ama siz isterseniz kullanmaya başlarım.
Neden Moderator olmak istiyorsun? {cevap en az 5 satır olmak zorunundadır)
çok kez bu işi yaptım ve adamlar benden memnun oldu.Bende bu sayede mutlu oldum.Beni seçen adam saygılı ve iyi biri ise ona sadık kalırım ve onu memnun ederim.Oyunculara karşı saygım sonsuzdur.Komut bilgim Gerektiği kadar bu yüzden size yardım edebilirim.Mesela vip bir oyuncu ezerse veya kötü davranırsa ya da ona küfür Vb. şey yaparsa onu rehber yoksa ben mutelerim rehber varsa ona mutelemesini söylerim.Bu sayede vip kişininde insan olduğunu normal oyuncununda insan olduğunu göstermiş olurum.Tabii bir vip veya oyuncu yetkiliye küfür ederse (İster Reklamcı olsun ister Kurucu) kurallara göre banlamak zorunda kalırım.İşte bu kadar 7 satır yazdım beni seçerseniz çok sevinirim ve memnun olurum.Oyundaki adım (gerekirse diye): handsome123 . İYİ GÜNLER <3

son olarak skypeden eklerseniz daha ayrıntılı konuşabiliriz

YoğurtsuzDöner

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
MODERATOR
AD:ozan
SOYAD: ADALI
YAS: 13
TS3:Yok
Neden Moderator olmak istiyorsun? {cevap en az 5 satır olmak zorunundadır}Çünkü Serveri Güzel Bi Yer Haline Getirip Herkeze Güzel Rahat Eğlenceli Ve Küfür veya argosuz bi sw yapmak için moderatör olmak istiyom benden yükseklere saygım yüksektir benden düşüklere ise daha da bi saygı çerçevesinde bulunurum.Çünkü Serverlerde Moderatör veya Rehber Olup Oyuncularla Kaynaşmayı çok severim.Bu Arada Moderatör Olamazsamda Rehberde Olabilirim.Çünkü Serverler İnsanların kaynaşması için yapılmıştır ordada saygılı olmak gerekir Bence. :)

Tinerfight

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
MODERATOR
AD: Şahin Görkem
SOYAD: Demir
YAS: 15
Team Speak 3: Var
Neden Moderatör olmak istiyorsun?: Birkere moderatör oyuncularla sürekli iletişim kuran bir yetki.Ben hayatımda insanlarla çok iyi iletişim kurabilirim ve sabırlıyımdır.Önceden birçok deneyimim var ve her türlü gereken komutu biliyorum.Online saatim acayip fazla hafta içi 4-5-6 saat hafta sonları ne kadar istersem serverda durabilirim hiçbir sıkıntı olmadan.Adalet ve saygı benim için en öne gelen özellikler hiçbir oyuncuya ayrıcalık tanımam herkese eşit davranırım.Gerektiğinde ciddi gerektiğinde eğlenceli olacak akıl olgunluğundayım bunun için içiniz rahat olsun.Moderatör olduğumda bol bol oyuncuların sorunları ile ilgileneceğim bir şeyleri anlatmayı öğretmeyi çok severim asla sıkılmam onun için servera gelen yeni oyuncuların yabancılık çekeceğini sanmıyorum.Bazılarının yaptığı gibi kendi oyunuma değil daha çok serverdaki oyuncuların oyununa odaklanacağım bu bence en önemli şeylerden biri.Umarım kabul edersiniz.İyi Günler.

Son düzenleme:

Wourzy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD: Ozan
SOYAD: Bozkurt
YAS: 16
Team Speak 3: Tamam

Skyblock hakkında bildikleriniz : SkyBlock Amacı Küçük Bir Adayı Büsbüyük ve farm haline getirmek
Neden rehber olmak istiyorsun? Rehber olarak oyunculara yardım edebilir herkesin sorunları küfürlerini vip alanlara nerden alıcağını kısacası herkese yardım eder saygılı davranırım kural ihlali yapan kişileri not eder admine söylerim.

oyunmann

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
MODERATOR
AD: Hasan
SOYAD: Çiftci
YAS: 15

TS3: Var
Neden Moderator olmak istiyorsun?
Şu an araştırdığım serverların neredeyse hepsinde yetersiz alım ve alınan kişilerin yeteri kadar bilgisi olmadığını gördüm ve ben de bu işe bir el atmak istedim.Örneğin çoğu serverda azarlayan moderatorler veya 2 komuttan daha fazlasını bilmeyen moderatörler var.Ayrıca şunu söylemek de isterim.Şu ana kadar 2 serverda admin 4 serverda moderator ve yaklaşık olarak 15tane serverda da rehberlik yapmışımdır.2 gün önce kapanan serverimde de kendime ait olan skriptler var.Eğer isterseniz sizin için elimden geleni yaparım.Serverin şu anki durumuna bakabilirsem neler yapabileceğimi size şimdiden söyleyebilirim.Umarım beni alırsınız.İyi günler!

Mehmetogul

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
MODERATOR
AD: Mehmet
SOYAD: Ögül
YAS: 15 (16 ya Gircem)
TS3: Yok ! Sorun Olurmu ?
Neden Moderator olmak istiyorsun?

Çünkü Kendimi Mod Olarak Daha Bilgili , Daha Güvenilir , Daha Anlayışlı Buluyorum
Çünkü 3 Serverde Mod Yaptım (4 Serverdede Rehber Oldum)
Yaşımın Uygun Oldugunu Düşündügüm İçin !
Size Karşı Daha Saygılı Olacagıma İnandıgım İçin !
Son Olarak da küfür , Kavga Etmeyecegim için !

TupperWare59

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
AD: Alper
SOYAD: Şen

Rehber,lik Yada mod minecraftı çok istedigimden bölye bir ankete katıldım.