StagerSurvival Daha Emin Olun Daha İyisini Görmediniz Aktif //1.8// Saat 18:40 Da Aktif Alım Var

Leo54

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Server İp---->>>StagerSurvival.Nitrado.Net

5GB GENEL SUNUCU RAM
Serverimizde HEROBRİNE Mevcuttur.

CPU: Intel(R) Xeon(R) CPU E31270 @ 3.40GHz (8 Cores) Uplink: 1000 Mbit

Server Slot:42 [Gerekirse Arttırılacak]

Köylü Ticareti

Claim sistemi

PVP koruması

Hile koruması[COK YAKINDA]

Gerçekçi ağaç kesme(Timber)

İpeksi spawner

Küfür Engelli

Vip Satışlı

Hapishane

Tabelaya Renkli Yazma

Para Kazanma

İletişim Bilgilerimiz;Oyun İçi Verilcektir

StagerS

Web Sitemiz:Çok Yakında.

--------------------------------------------Twitch
-300 Takipçi
-Yayın esnası 20 izleyici
-Serverda aktif yayın

------------------------------------------YouTube

-Serverda aktif çekim

2017-07-29_19.31.24.png

Spawn
2017-07-29_17.57.48.png

Warp Market
2017-07-29_19.32.02.png

KöylüTicaret
2017-07-29_19.31.18.png

Balıkcı

2017-07-29_18.57.20.png

Warp Orman

Server 18:35 de açılcaktır

xHalter

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Nerden Başlasam Bilemiyorum Daha İyisini Görmediniz Diyorsun Sunucu Bot Atağı Yiyor Ve Bunu Kurucuya bildirdiğimiz taktirde Bunun Normal Olduğunu Söyleyip Bot Atağına Müdahale Etmiyor.

Her neyse Buildler Kötü Market Yetersiz Ve Fiyatlar Survival Sunucu Uygun Değil 4/10 başarılar diliyorum (Eline para geçen herkes sunucu açmasa iyi olur aslında :hmm1:)

Veba_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Buildler orta derecede ama özellik açısından geri kalmış durumda. Konu düzeninide hiç beğenmedim.

Leo54

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Nerden Başlasam Bilemiyorum Daha İyisini Görmediniz Diyorsun Sunucu Bot Atağı Yiyor Ve Bunu Kurucuya bildirdiğimiz taktirde Bunun Normal Olduğunu Söyleyip Bot Atağına Müdahale Etmiyor.

Her neyse Buildler Kötü Market Yetersiz Ve Fiyatlar Survival Sunucu Uygun Değil 4/10 başarılar diliyorum (Eline para geçen herkes sunucu açmasa iyi olur aslında :hmm1:)
En Kısa Zamanda Bot Sorununu Halletcez

Buildler orta derecede ama özellik açısından geri kalmış durumda. Konu düzeninide hiç beğenmedim.
Yorum İçin Saol

Kardeşim Bu Arada O Sırada Cevap Vermeyip İlgilenemem Sebebim Safewall Arıyordum O yÜzden Bot Sorunu Halledilmiştir

xHalter

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
En Kısa Zamanda Bot Sorununu Halletcez

Yorum İçin Saol

Kardeşim Bu Arada O Sırada Cevap Vermeyip İlgilenemem Sebebim Safewall Arıyordum O yÜzden Bot Sorunu Halledilmiştir
Tamam ben orda iş üstünde olduğunuzu biliyordum ama normal demeniz canımı sıktı ondan paylaşmak istedim -

Leo54

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Tamam ben orda iş üstünde olduğunuzu biliyordum ama normal demeniz canımı sıktı ondan paylaşmak istedim -
Gayet Normal Bunu Çekmeyen İnsanlar Yeni Server Açıdıında Direk Bot Atmaya Kalkıyolar Bu Herkezin Başına İllaki Gelmiş Bir Şeydir

Yorumun İçin Sağol

Ayn dogru diyonuz daha böyle kötüsünü göremeyiz B)
Olsun Kardeşim Sıkıntı Yok

Sedatreyiz27

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Aslında herkes beğenmedim diyor.
Ben de beğenmedim ancak siz sunucunuzu profosyonellerle çalışarak tabii ki beğenilir hale getirebilirsiniz.
Öncelikle daha düzenli ve dikkat çekici yapılar yapmalısınız.
Konu düzeninizi beğendim.

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Ben pek beğenemedim.