StarNWG.batihost.com | Açılışa Özel +15 de Event | Event Olmazsa Rehber-Reklamcı-Youtuber Alımı!Star

Absolished

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
HER ZAMANKİ GİBİ GİNE BİZ! BU SEFER SV MİZİN AÇILMASINA FAZLASIYLA YAKLAŞTIK!AÇTIĞIMIZ ZAMAN +15 OLURSAK DEV EVENT ONUN ÜSTÜNE YETMEZ!ÜSTÜNE ALIMLAR EĞER İSTERSENİZ OX EVENTİ DE OLACAK BEYLER KAÇIRMAYIN BU ŞANSI!

İP:StarNWG.batihost.com
İP:StarNWG.batihost.com

lJPlxKubaR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
öncelikle merhaba serverinize alım olduğunu öğrendim rehberlik için başvuracaktım

Ad:Berat
Soyad:Can
Bilgi:%95
neden siz:her serverin bir potansiyeli vardır ve bu potansiyellerin birini sizde gördüm
9 serverde yetkili oldum 2 admin 4 modaratör 3 rehber lik

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Bizim Sunucu Adımızı Çalmışsın!! Eğer Sunucu Adınızı Değiştirmezseniz Gerekli İşlemleri Yapacağız!!Bilginize
StarHNG Server Kurucusu

Kastras_13

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
BorakanT seni şikayet edeceğim öncelikle bizim server imiz 1 ay önce aternost 1 hafta önce batihosta açıldı ayrıca dikkat için yaptığını söyledin sorduğumuz cevpa vermedin ban attık banımız için intikam almaya çalışma ayrıca kurucumuzun ismini birebir kopya etmişsin herşeyi utanmasanbanları bile kopyalıyacaksın seni herkes şikayet edecek görürsün.

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
BorakanT seni şikayet edeceğim öncelikle bizim server imiz 1 ay önce aternost 1 hafta önce batihosta açıldı ayrıca dikkat için yaptığını söyledin sorduğumuz cevpa vermedin ban attık banımız için intikam almaya çalışma ayrıca kurucumuzun ismini birebir kopya etmişsin herşeyi utanmasanbanları bile kopyalıyacaksın seni herkes şikayet edecek görürsün.
Sizin Sunucunuzu Kopyaladığımız Halimiz Yok!! Adam Olsan Azcık Aklın Olurdu!! Sizin Bu Reklamı Veren Bizim Sunucuda MertHNG Yani asıl sunucumuzun sahibinin adını taklit edip MertNGW İsminde Geldi! GizliKiz yani bu Reklamı veren kişi Op verdi beni İP Banladı ve Sunucuyu Yıkmaya Çalıştı!! Biz Değil Siz Bizi Taklit Ediyorsunuz!! Batıhost Sunucu Açıcağız dedik bi ara hemen geldiniz bizden önce Açtınız!! Taklitler Aslını Yüceltir!!
[ekleme] Ayrıca Sizin Sunucunuza Girip Sizin Ban Attığınız Yok!! Sizin Sunucunuza Girmedim bile Ve Ben İntikam Almak İçin Böyle bir şey Neden Yapayımki!! [Ekleme 2: Forum Kuralları 5 veya 7]

Kastras_13

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendisi bizim 1 ay önce kurduğumuz aternos sunucusunda admindi sonra saçmaladığından dolayı onu yetki grubumuzdan çıkardık.Ondan sonra ise server batihosta geçerek daha kaliteli hizmet vermeye başladık server +20 olunca Taykunn oyundaki adı sw ye geldi bizde hesap sorduk neden bizim taklitimizi yapıyorsun dedik bakın Kurcumuzun adı MertNWG iken o MertHNG diye bir ad seçip kopyalamış bizde en doğru şekilde hesap sorduk sonra dikkat çekmek istediğini söyleyip arkasından bıçakladığımızı söyledi sonra bizim gönderilerimize kopyacılar diye mesaj attı bizim 3 haftalık emeğimiz var bu sunucuda ve o şuanda emimiz sömüruyor buradan haram zıkkım ediyorum hakkımı lütfen sizden bu gafile inanamayın... bu arada Taykuun ha buarada sen starnwg.aternos.me eski sunucmuzda builderdın teni attığımız için sinirlendin biliyoruz mert senin barışmak istiyordu sen ise hiçbir şey demeden ön yargı ile hemen hesap sordun!

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Pardonda sen psikopatmısın? Sizin sunucunuza ben girmedim bile.. Kanıtınız varsa atın bende göriyim herkes görsün