Bende baktımda bulamadım. Şu sorunu halleder halletmez sunucuyu açacağım.Bende bunu araştırıyordum -.- tam forumda sorucaktım ki gördüm bilen varsa lütfen cevaplasın!
Peki vereceğim itemleri config den mi ayarlamam gerek ?Vip üyelerin açacağı kit yapacan. ./kit create [kit ismi] ile oluşturacan. Sonra sadece o kiti vipler kullanması için yetkiyi ayarlican.
Kiti oluşturduktan sonra permi ayarlayacan groupmanager dan tabi Essentials Group Manager var ise.Peki vereceğim itemleri config den mi ayarlamam gerek ?
Benim dediğim plugin starter kit plugini onda da böyle yapılıyor demi ?Kiti oluşturduktan sonra permi ayarlayacan groupmanager dan tabi Essentials Group Manager var ise.
Bir dk o plugini inceleyem. Ona göre cevap atarım.[DOUBLEPOST=1439042337,1439042245][/DOUBLEPOST]İki tane kit mi ekliceksin? Biri vip diğeri normal olacak şekilde.Benim dediğim plugin starter kit plugini onda da böyle yapılıyor demi ?
Hayır 1 kit var 3 tane daha eklemek istiyorum.Bir dk o plugini inceleyem. Ona göre cevap atarım.[DOUBLEPOST=1439042337,1439042245][/DOUBLEPOST]İki tane kit mi ekliceksin?
Okudum fakat skript bilgim yok@LoopZone bunu skript ile yapabilirsin. Mantığı şöyle:
Eğer /kit komutu girilirse (argument devreye girer)
if Argument=vipkit
Eğer üye vip grubunda ise:
Verilecek itemler
Eğer normal grupta ise
Mesaj "Bunları alamazsınız"
if Argument=normalkit
Verilecek itemler
Skript konusunda yardımcı olabilirim eğer böyle yaparsanız.[DOUBLEPOST=1439042715,1439042415][/DOUBLEPOST]@LoopZone okudun mu?
Peki size temel komutları gösteririm siz birleştirirsiniz eğer C#, Php gibi diller biliyorsanız mantığını anlarsınız işin.Okudum fakat skript bilgim yokYardımcı olursanız sevinirim.
Tamam biliyorum biraz cahilim o dillerden de anlamıyorumPeki size temel komutları gösteririm siz birleştirirsiniz eğer C#, Php gibi diller biliyorsanız mantığını anlarsınız işin.