StarTurk - Faction Spawn

L

LifeTaker

Ziyaretçi
PMC'de az dia alıyor dediğiniz ekibin yaptığı haritalar PMC'de ilk sayfalara çıkıyor.
Ana sayfaya hangi kriterlerle çıkıldığını biliyor musun? Çok kötü olan bir yapı bile çıkabiliyor ana sayfaya. Kıyaslama yapmak istemiyorum ve bu yapının güzel olduğunu da belirttim ama az dia aldığı gerçeğini değiştirmiyor ki arkadaşla özelden konuştuk tatlıya bağladık yeniden huzursuzluk çıkartıp tartışma yaratmak istemiyorum.

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ya mükemmel her baktığımda hayran kalıyorum şu maplere, en az lobi çalışmanız kadar güzel olmuş[DOUBLEPOST=1434536241,1434536135][/DOUBLEPOST]Dip Not: Abi adamlar orada emek vererek çok güzel yapı yapmışlar sizde altında kavga ediyosunuz yakışmıyor

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Ya mükemmel her baktığımda hayran kalıyorum şu maplere, en az lobi çalışmanız kadar güzel olmuş[DOUBLEPOST=1434536241,1434536135][/DOUBLEPOST]Dip Not: Abi adamlar orada emek vererek çok güzel yapı yapmışlar sizde altında kavga ediyosunuz yakışmıyor
Şu emek ayağına milletin iliğini sömürdünüz. Biz orada kişisel eleştirimizi yaptık. Güzel olmuş dedik beğendiğimizi söylemekten hiç çekinmedik sadece kuleler bu kadar güzel bir yapıya yakışmıyor dedik. Bir tane boş holigan çıktı "HÖ ÖDÖMLÖR ÖMÖK VÖRMÖŞ SÖZ ÖLLÖ KÖNÖŞÖCÖKSÖNÖZ SÖZ ZÖTÖN ÖĞRÖNÇ YÖPSNZ" diye laf atmış. Buradan tabii ki kavga çıkar güzel kardeşim. İyi amaçla yapılmış bir yoruma böyle saçma bir şekilde saldırırlarsa tabii ki tartışma çıkar. Forum kültürünü anlamıyor insanlar.

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kule ve o büyük ağaç çok fazla sırıtıyor. Bunun haricinde neredeyse mükemmel bir harita

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ağaçlar pek hoş durmamış , çok uzun veya çok kısalar,normal minecraft ağaçlarından bahsetmiyorum bile
daha orta boylu ağaçlar daha güzel giderdi,özellikle burun kısmındaki ağaç batırmış
onun dışında biyom gayet hoş şehirde çok güzel oturmuş başarılar ^_^