Skript Diyorum Kardeş?Hoca Türkçemileştirecez pluginleri ona göre ?
Lütfen Benimle Doğru Düzgün Konuşunuz. Skript Kodlucak...Kardeş Anlama kıtımısın bişi sordum Skriptin cok fazla anlamı var mesela
1-Türkçeleştirme
2-Kodlama
3-Bir karakterin yapamayacağı şeyleri yapmak
daha söyleyemmi ?
Krdş adam skripter alıcak rehber değil " Küfür Edenleri uyarırım Takmazlar ise Mute atarım " nedir.İsim: Yiği
Soy İsim:Şahsen Yazmayı Tercih Etmiyorum.
Komut Bilgim:%67(%100 olsaydı herşeyi bilirdik)
Aktiflik Okullarda Bittiğine Göre Serverde 3-4 veya Daha Fazla Saat Kalabilirim
İlgi Alanlarım:Futbol tarzı şeylere bayılırım.Serverde Oyuncularla İlgilenmeyi Severim.
Yalan:Yalan Konuşmayı Pek sevmem.
Küfür:Küfür Edenleri uyarırım Takmazlar ise Mute atarım
Skype Adresim:FunnyForYou(Skripter) Diye aratırsanız Çıkar Çıkmaz ise Skype adresinizi Siz bana verin Ben sizi ekliyim.
Başvurma Sebebim Skripterlik
Filezilla:Anlarım 2 Kez kendi Serverimi Açtım 2Si De Tuttu En Çok tutulan CS:GO'İdi
Edit* Siz eklerseniz Hemen Cevap Yazarım Yazmassam Rekabetçide veya LOL'deyimdi[
Yukarıya Bakarsan Skript diyor?Krdş adam skripter alıcak rehber değil " Küfür Edenleri uyarırım Takmazlar ise Mute atarım " nedir.
Skripter mutemi atar krdş adama sadece istediği skriptleri yapacaksın mute atmayacaksın oyunculara.Yukarıya Bakarsan Skript diyor?
Evet farkettim düzelttim küfüre karşı bir zaafım vardır küfür kullananları sevmem.Skripter mutemi atar krdş adama sadece istediği skriptleri yapacaksın mute atmayacaksın oyunculara.
Bu yüzden öyle yazdım yoksa umrumda olmaz sadece skripterliğime bakacak olsamSkripter mutemi atar krdş adama sadece istediği skriptleri yapacaksın mute atmayacaksın oyunculara.