Steam arkadaş ekleyemiyorum

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar ben azcık sola baktığınızda gördüğünüz kişiyim
uzatmadan konuya geçelim...
steamda Saint's Row : The Third satın aldım ve arkadaşımla co-op oynamak istiyorum ama arkadaş ekleyemiyorum nasıl eklerim ?

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sağ altta arkadaşlar diye bir şey var.Oradan ekleyeceksin.Bu arada benlede oynayabilirsin hani .s

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaş onu zaaaten biliyorumda açılmıo işte menü ben onu diyorum .ss
Level kasıyorsan ya da belirli bir levele ulaştıysan steam arkadaşlık sınırı koyabilir.
Fazla arkadaşın varsa sil, menü açılmıyorsa steamı falan kapat aç, sil. Türk yöntemleri.

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşın seni eklesin. Büyük ihtimalle steam programı bozulmuş silip tekrar yükle. @AAlp_ eğer arkadaş sınır olsaydı hata verirdi. Arkadaş hiç açılmadığını söylemekte :)

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
deneyeceğim de şimdi değil yarın üşenirim şimdi .s
(tek sen anladın sorunu valla)
Millet okumadan,bakmadan hemen başlıktan yola çıkarak yorum yapıyor... Eğer arkadaşın seni ekleyemesse o zaman büyük bir hata var demek :D[DOUBLEPOST=1396467564,1396467499][/DOUBLEPOST]Şunuda dene bir oyuna gir sonra shift+tab'a tıkla sonra o kısımdan arkadaş eklemeyi dene belki o kısımdan hata vermez

Rudy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Digerlerininde dedigi gibi arkadasin seni eklesin olmazsa arkadasinin seni bloklamadigina emin ol ben kimi ekleyemesem o kisileri hep onceden bloklamis oluyorum genelde :)

Rudy Skype - aydinyurt