"Steam,G2A,HumbleBundle,Origin" İndirim Fişeğini Ateşledi,Artık Cüzdanlarımız Güvende Değil !

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Steam,G2A,HumbleBundle,Origin İndirim Fişeklerini Ateşlemeye Başladı
Onlarca Dolarlık Oyun %75-%80 ve Bazende %90 lık İndirimler Kapıda Bekliyor. Ama Her Seferinde Olduğu Gibi Dozu Fazla Kaçırıyoruz
Oyunların Fiyatları Makul Görünsede Cüzdanlarınız Emin Olun ki Köklenecek, Tabi Tasaruflu Harcarsanız Başka

Benim Her İndirimde Uyguladığım Birkaç Yöntem Varkı Soyulmayayım Biraz Bunlara
1.P4G "PayForGame"
Oyunu Almadan Önce P4G Size Çok Cazip Gelebilir. Ama Her Oyunu P4G Olarak Alırsanız Kardan Çok Bir Süre Sonra Zarar Bile Edersiniz, P4G En Lüzumsuz Para Harcama Sebebidir, Ama Çok Göz Diktiğiniz Oyun Bundleları "Meseal Vavle Complete Pack" Eğer Ciddi Bir Para Masrafından Kaçıracaksa Alın Derim

2.İndirimler
%10 Luk İndirimlerde Kesinlikle Almayın Minumum %60 Maximum %85-90'a Kadar Bekleyin ,Gözü Kara Şirketlerde İse G2A En İdeal Çözümdür.İlk Günü Oyunlar Cazip gelsede 2.Gün HOP Oyun %50'den %90 İndirim Oy üzden Son Güne Kadar Bekleyin Kaçırırsan da Unutmaki Başka İndirimlerde Var

3.Gereksiz Oyun Alımı
Gereksiz Oyunları Kesinlikle Almayın, Gidipte 1 Dolara EVE Gibi Oyunlar Alırsanız Pişman Olursunuz Demedi Demeyin

4.Miktar Belirleme
Oyunu Almadan Önce Hesabınızı İyi Yapın, Kendinize Bir Sınır Belirleyin Ki Boşuna Para Kaçmasın Arada

5.Para Birimi
Para Birimi Sizi Yanıltmasın, Dolar ve Euro Cidden Yüksek. O An Size Az Görünsede Emin Olum Paranızın Büyük Kısmını Yer

Steam-Origin (En Sömürgeci Şirketler)

Steam İçin Diyecek Çok Sözüm Yok Gaben Paraları Bir Yöntemle İllaki Alıcak, 2 Liraya Oyun Düşürmeler %90-%80 Ard Arda Gelen İndirimler İnsanın Sınırını Zorlar. Originde Kesinlikle Euro Sistemine Dikkat Edin 4-5 Euro Az Gelebilir Ama 3 Oyun Sonra Kartınız Boşalır.

HumbleBundle-G2A (Paranızı İdareli Kullanabileceğiniz Şirketler)

Bunlar Zaten Ucuza Satan Siteler G2A'dan Çok Bir Şüpem Yok Ama HumbleBundleda "BUNDLE DIŞINDA" Almanızı Çok Tavsiye Etmem

Son düzenleme:

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zenginsen farklı tabii :D
Açıkcası ben değilim ama bu konulara çok takılmadım.
Neyse konunu beğendim,zaten nerden daha karlı çıkarım diye kendi kendime soruyordum :D

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Zenginsen farklı tabii :D
Açıkcası ben değilim ama bu konulara çok takılmadım.
Neyse konunu beğendim,zaten nerden daha karlı çıkarım diye kendi kendime soruyordum :D
++Ucuz Diyorsan G2A Öneririm, Konuyla İlgin İçin Sağol =D
Bide Söylemeyi Unuttmadan HumbleBundle'da Humble Paketlerinde Çok Kerlı Çıkarsın

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende ilk ininal kart aldığımda 1$'a Beyond Gravity almıştım.hay kafama..