Steam GreenLight ve Unity engine.

Oyunumuzun Türü

• Rpg

Kullanılan: 0 0.0%
  • Aksiyon

• Puzzle

• Kullanılan toplam oy
    0

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
*Ad:Ömer Can
Soyad:Karadağ
*Unity engine bilgisi:Mükkemmel
Windows veya diğer işletim sistemleri bilgisi:pek yok :/
*Steam ile bilgisi:Var
*Steam adı:[UGL]StarDust

Unity ile bir oyun yaptım ismi geometrik canavarlar forumda ararsan görürsün

Elmas132

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bir sinema filmi yapmak bile 1-2 yıl sürerken bir oyun için o kadar uğraşacak adam bulmak zor. Hem bu oyunun grafik çizimleri var. Crack engellemek için de gereken çok şey var bence çok heveslenme hevesin kursağında kalabilir. Ben java öğrenmeyi kafaya takmıştım. Bütün gün bukkit plugin yazmaya çalışıyordum. Sonunda bir plugin yaptım ve çalışmadı. Şimdi sor bakalım minecraftta komut bile görmek istemiyorum artık :D

Evet haklısın yapamama ihtimalim var.Fakat hiçbir şey imkansız değildir. :)

linux.gemini

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şimdi soruyorum; Perl, DOS, Bash, Phyton veya VBScript bilgin var mı az da olsa? Bilgim yüksek deyince aklıma ben geldi :D Diğerlerini öğrenmem için pek vaktim yok ama örnek istersen
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ve sitem
[DOUBLEPOST=1393792152,1393792059][/DOUBLEPOST]Tecrübe: 4 yaşından beri Pro. :D

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Şimdi soruyorum; Perl, DOS, Bash, Phyton veya VBScript bilgin var mı az da olsa? Bilgim yüksek deyince aklıma ben geldi :D Diğerlerini öğrenmem için pek vaktim yok ama örnek istersen
ve sitem
[DOUBLEPOST=1393792152,1393792059][/DOUBLEPOST]Tecrübe: 4 yaşından beri Pro. :D
yok öyle bi özelliği falan yoktur heralde c# öğrencem falan dedi

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
En önemliside hayal gücü çok olacak.
Arkadas kendi gibi birini ariyor snrm :D hayal gucun cidden baya gelismis :) tmm dil ogrenmek belki cokzor degil cok iyi calisarak 7-8 ayda cok iyi olmasada bi dil ogrenilebilir ama iyi bir oyun yapmak... ustelik parali olcak... bunun icin bikere en az 2 farkli yazilim uzmani lzm sana ayrica grafik tasarimcilar efect uzmanlari seslendirme ekibi senaristler :) kisaca iyi bir oyun yapmak senin dusundugun kadar kolay deil :) hic girme o ise :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elmas132

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadas kendi gibi birini ariyor snrm :D hayal gucun cidden baya gelismis :) tmm dil ogrenmek belki cokzor degil cok iyi calisarak 7-8 ayda cok iyi olmasada bi dil ogrenilebilir ama iyi bir oyun yapmak... ustelik parali olcak... bunun icin bikere en az 2 farkli yazilim uzmani lzm sana ayrica grafik tasarimcilar efect uzmanlari seslendirme ekibi senaristler :) kisaca iyi bir oyun yapmak senin dusundugun kadar kolay deil :) hic girme o ise :)

Yukarıda yazdım ''Bana sabırlı adam lazım'' yani ben bunu 10 yılda yapacak olsam bile yapacağım :) bu arada yeni bir mapa başlıyorum.Minecraft -PORTAL- map
Türkiyen'in en iyi builderı ile konuştum.Yardım etcek.şu an kendisi türkiye'nin en korkunç haritasını yapıyor :)

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba, C# öğrendiğinizi söylemişsiniz size tavsiyem ilk önce algoritma nedir ne değildir öğrenin. Görüceksinizki programlama o kadar da zor değilmiş.
Eger bana dediyseniz yazdigim baya uygulama var :) abim pc muh. :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi