Steam Haftasonu Oyunları

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Galiba steamda oynama çözümü buldum (denemedim.) oyuna satın al butonu gelince oyun dosyalarını başka yere atıyoruz. Steamda görünen dosyalarını siliyoruz. Ardından kısayolunu oyun hedefi gösteriyoruz.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Galiba steamda oynama çözümü buldum (denemedim.) oyuna satın al butonu gelince oyun dosyalarını başka yere atıyoruz. Steamda görünen dosyalarını siliyoruz. Ardından kısayolunu oyun hedefi gösteriyoruz.
Ya da yüklediğimiz oyun dosyalarını flash diske atıyoruz tekrar paralı olduğunda geri yüklüyoruz sonra dosyaları satıp 2ngin oluyoruz :D

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Steam sistemi değiştirecekmis mesela aylık kira öder gibi para veriyorsun ama istediğin oyunu indirebiliyirsun

Not : tam bilmiyorum olmaya da bilir

Telefondan Yazıyorum Hatalı Yazarsam Şimdiden Özür Dilerim.

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
dishonored yeni geldi borderlands 2 3 gündür var (dual wield sikill miş la açtım (zaten ilk açılması gereken o yoksa başka açamıyorsun)

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
beyler indirdiğinizde bunda exe direk klasörde değil binaries/win32 nin içinde ikazımı yapayım sonra sincabımıza kızmayın (dishonored ve borderlands 2 için geçerli bu (kısacası gearbox ve 2k nın tüm oyunları diyelim :D)

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
ekleyinde bir ara atalım sardı baya dün tanımadığım 4 kişiyle oynadımda 7 level atlattılar bana :D