- En iyi cevaplar
- 0
Hesabında kaç oyun vardı?Hesabımdakı sıkıntı burada yazıyor dolandırıcılık olan yerde .Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.@Guena @zRedDragon @adenzu54 @kachunchow @iZeckGH @İnanılmaz
Hesabında kaç oyun vardı?Hesabımdakı sıkıntı burada yazıyor dolandırıcılık olan yerde .Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.@Guena @zRedDragon @adenzu54 @kachunchow @iZeckGH @İnanılmaz
27 filan olması lazım.Hesabında kaç oyun vardı?
Haydi geçmiş olsun. O kadar para boşuna gitti demek en azından Singleplayer oyunları oynayabiliyorsun değil mi? Değil mi?27 filan olması lazım.
Multiplayer de oynayabiliyorum kısaca eski hesabımda sadece oyun oynyayabiliyorum.Haydi geçmiş olsun. O kadar para boşuna gitti demek en azından Singleplayer oyunları oynayabiliyorsun değil mi? Değil mi?
Ya şu 5 dolar ver her şeyini açalım muhabbetimi.Multiplayer de oynayabiliyorum kısaca eski hesabımda sadece oyun oynyayabiliyorum.
Anlamadım ki bakayım bi para yüklenebiliyormu ? Yüklenebiliyorsa veririm vallaha.Ya şu 5 dolar ver her şeyini açalım muhabbetimi.
Senin elinden uyarı geliyorsa sorun değil ^^Konu yeri yanlış değil ama nedenini bilmediğim bir şekilde uyarı veresim geldi :hmm:
Neler yapamadığını bir söyler misin? Ona göre sorununu bulalım. Ban yersen Steam'de multiplayer oyunlara giremezsin diye biliyorum. Arkadaş ekleyemiyorsan büyük ihtimal o 5 dolar olayıdır ama 27 tane oyunum var diyorsun yani oyunları tamamiyle kodunu bir yerden temin etmiş veya bir arkadaşından hediye olarak almış olman gerekiyor böyle bir şey için.Anlamadım ki bakayım bi para yüklenebiliyormu ? Yüklenebiliyorsa veririm vallaha.
İnsan sevdiğiyle uğraşırmış, iyi forumlar..Senin elinden uyarı geliyorsa sorun değil ^^
Teşekkürlerİnsan sevdiğiyle uğraşırmış, iyi forumlar..![]()
Neden ki ? bide 5 mayıs çok uzun değil mi5 Mayıs 2016 tarihin'de hesabının kısıtlaması kalkacaktır.
Your welcome.