Steam iade hakkinda bilgisi olan bakabilirmi acaba

Dincerenes

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar steamden csgo aldim yaklasik 13 saat oynadim ve alinali 4 gun oldu bende vazgectim veiade ettim kabul gorurmu ayrica vac banli csgo kabul ederlermi

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Ben steam'den birçok oyun iade ettim.İade şartlarında 2 yada 4 saatti hatırlamıyorum oynama süren olmalı ve ayrıca oyunu aldığından 14 gün geçmemesi gerekmektedir.Yani hatırladığım kadarılya iade edemezsin.

Dincerenes

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben steam'den birçok oyun iade ettim.İade şartlarında 2 yada 4 saatti hatırlamıyorum oynama süren olmalı ve ayrıca oyunu aldığından 14 gün geçmemesi gerekmektedir.Yani hatırladığım kadarılya iade edemezsin.
Donlupatron deme bea biterim ben iade edilemsse

sebebe sistem gereksinimlerimi karşılamıyo 13 saatide arkadaşımla evinde oynadık dedim

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum.
İade etmek istediğin oyun şu şekilde olmalıdır ;
Steamden alınmalı,
Oynama Süresi Kayıtlarda 2 saati geçmemeli,
Alındığı tarihten 15 gün önce iade edilmeli.
Eğer 15 gün geçmemişse , 2 saat oynama süresi yoksa ve steamden satın alındıysa (Herhangi bir kodla alınmamışsa) iadeni gerçekleştirebilirsin.
İade edeceğin oyun kurallara uyuyorsa. İade etmek istiyoruma tıklayıp iade işlemini başlatıyorsun, bir kaç saat sonra onaylanılıyor. Ve Oyunun fiyatı sana gelecek şekilde ayarlanıyor. Oyunun fiyatı rahat 12 saatten önce gelmiyor. Ben 3 4 kere iade yaptım hepsi 1 gün sonra iade edildi ve parası kuruşu kuruşuna geldi._

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
lan yapmayın demeyin belki kabul ederler teselli edin lan psikolojim bozulcak hack açmadım hayatımdada hack kullanmadım ama nedense hackden dlayı ban yemişim ulan bir rekabetçde glockle tüm takımı öldürdüm diye banmı yedim acaba

Dostum karşı takımın çoğu kişisi seni eğer rapor ettiyse normal.Üzgünüm dediğim gibi dost acı söyler.İyi forumlar...

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Steamda oyun iadesi şu şartlar altında geçerlidir bu şartlar dışında başka bir şart yoktur;
Oyun en fazla 2 saat oynanmalı.
Oyunu aldıktan 1 hafta sonra iade edemezsiniz aldığınız hafta içinde iade etme şansınız vardır.

DöşüKıllı

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İaden onaylanmamıştır. Ancak bundan sonra ki iadelerini kontrol etmek istersen iade isteğinden sonra e-postana iadenin kabul edilip edilmediği ile ilgili mesaj geliyor. Zaten iade gereksinimleri söylenmiş tekrar etmeye gerek. BeyondBirthday oldukça güzel bir şekilde açıklamış bundan sonra ki iadelerini o kurallara uygun şekilde yaparsın artık.