Dincerenes
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaslar steamden csgo aldim yaklasik 13 saat oynadim ve alinali 4 gun oldu bende vazgectim veiade ettim kabul gorurmu ayrica vac banli csgo kabul ederlermi
steam iade hizmeti var onu arkadaşım kullandı bir oyunda gold yetki almıştı 10 liraydı geri verdiler arkadaşıma inş.banada geri verirler hack açmadıgım halde vac ban yedim erhalde çekemeyenler rapor etmişKARDEŞİM İnternet üzerinden alıyorsun geri iadesini büyük ihtimalle vermezler
Donlupatron deme bea biterim ben iade edilemsseBen steam'den birçok oyun iade ettim.İade şartlarında 2 yada 4 saatti hatırlamıyorum oynama süren olmalı ve ayrıca oyunu aldığından 14 gün geçmemesi gerekmektedir.Yani hatırladığım kadarılya iade edemezsin.
Vac ban yediysen zaten edemessin.Donlupatron deme bea biterim ben iade edilemsse
sebebe sistem gereksinimlerimi karşılamıyo 13 saatide arkadaşımla evinde oynadık dedim
Donlupatron deme bea biterim ben iade edilemsse
sebebe sistem gereksinimlerimi karşılamıyo 13 saatide arkadaşımla evinde oynadık dedim
lan yapmayın demeyin belki kabul ederler teselli edin lan psikolojim bozulcak hack açmadım hayatımdada hack kullanmadım ama nedense hackden dlayı ban yemişim ulan bir rekabetçde glockle tüm takımı öldürdüm diye banmı yedim acabaVac ban yediysen zaten edemessin.
lan yapmayın demeyin belki kabul ederler teselli edin lan psikolojim bozulcak hack açmadım hayatımdada hack kullanmadım ama nedense hackden dlayı ban yemişim ulan bir rekabetçde glockle tüm takımı öldürdüm diye banmı yedim acaba
elfen 13 saat oynadımSteamda oyun iadesi şu şartlar altında geçerlidir bu şartlar dışında başka bir şart yoktur;
Oyun en fazla 2 saat oynanmalı.
Oyunu aldıktan 1 hafta sonra iade edemezsiniz aldığınız hafta içinde iade etme şansınız vardır.
GG Oyun iade hakkın yoktur oyna güzeldir CS:goelfen 13 saat oynadım