Steam ödeme sorunu.

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Merhaba steama ininal kartımı ekledim sorunsuz şekilde fakat ödeme yaparken kart bilgilerini kabul etmedi ve üç kere denedim.
Hesap özetine bir baktım ne göreyim! Oyun satın alınmadığı halde 3 işlemde de 2 şer tl kesmiş. Yardımcı olursanız sevinirim.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Steam yaparmı bilmiyorum ama genelde böyle işlemler için çekilen 1 dolar yada ona yakın bir miktar para bir süre sonra geri ödeniyor :(

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk defa kart eklerken karttan para başarıyla aktarılıyor mu diye kontrol ediyor. Kart bilgilerini kabul etmiştir sorun büyük ihtimalle dolar bazlı çekmek istediğinden kaynaklanıyordur ya da yeterli bakiyen yoktur. Hiçbiri değilse internet alışverişini aktif etmemişsindir kartı aldığından beri. (Bunu internetten veya bankaya giderek yapabilirsin)
Banka kartıyla deniyorsan hiç uğraşma 3DSecure zımbırtısı yüzünden yapamazsın. Kredi kartı olmak zorunda.

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İlk defa kart eklerken karttan para başarıyla aktarılıyor mu diye kontrol ediyor. Kart bilgilerini kabul etmiştir sorun büyük ihtimalle dolar bazlı çekmek istediğinden kaynaklanıyordur ya da yeterli bakiyen yoktur. Hiçbiri değilse internet alışverişini aktif etmemişsindir kartı aldığından beri. (Bunu internetten veya bankaya giderek yapabilirsin)
Banka kartıyla deniyorsan hiç uğraşma 3DSecure zımbırtısı yüzünden yapamazsın. Kredi kartı olmak zorunda.
Kartta 50 yi aşkın internet ödemem var. 3d secureyi de kabul ediyor ama işlemin en sonunda banka bilgileri onaylamadı diyor ve 2 tl kesiyor anlayamadım.
Arkadaş en yakın zamanda geri ödenir dedi. Bende neden gidip cüzdan kodu almadım ki zaten. Hep cüzdan kodu alırdım.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kartı kabul etmiyor derken ? bence bu sorunu buraya sormak yerine steam yaz cevap gelir fakat ingilizce yazarsan daha hızlı cevap verirler zaten sorunu türkçe yazıyorsun cevap ingilizce geliyor

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kartta 50 yi aşkın internet ödemem var. 3d secureyi de kabul ediyor ama işlemin en sonunda banka bilgileri onaylamadı diyor ve 2 tl kesiyor anlayamadım.
MasterCard mı Visa mı?
Bak eğer MasterCard veya Visa olarak giriyorsan, Kredi Kartını paypal hesabına ekle. Daha sonra steamde ödeme yaparken paypalı seç. Paypal hatalı işlemlerde geriödeme yapıyor.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben de alacaktım şu İninal'ı ancak biraz araştırmadan almak istemedim. İyi ki almamışım, sana da geçmiş olsun umarım problemin kısa sürede çözülür.

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
MasterCard mı Visa mı?
Bak eğer MasterCard veya Visa olarak giriyorsan, Kredi Kartını paypal hesabına ekle. Daha sonra steamde ödeme yaparken paypalı seç. Paypal hatalı işlemlerde geriödeme yapıyor.
Kenardaki ödeme yöntemlerinde paypal göremediğim için kullanmadım. Paypal ödeme yöntemine nasıl ulaşırım?

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kenardaki ödeme yöntemlerinde paypal göremediğim için kullanmadım. Paypal ödeme yöntemine nasıl ulaşırım?
Sanırım TL sistemine geçildikten sonra ödeme yöntemlerinide türkiyeye göre düzenlemişler. Akbank, Garanti, İşBank vb. gelmiş hep ama Paypal'ı göremedim. Onun yerine Paysafecard kullanabilirsin.Kredi kartında paysafecard alırsın, paysafecard'ı da steamde kullanırsın.[DOUBLEPOST=1427738115,1427737988][/DOUBLEPOST]Ya da bir oyun almak için falan yapıyorsan söyle bana ben alayım sana gift olarak yollıyım, sende bana paypaldan gönderirsin aynı miktarı, istersen öylede yapabiliriz.