lolitsalexibald
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
bu puan dükkanı sadece bu yazamı özel diger yazda gelirmi yoksa ?
bence baya geç kalındı bu özelige 2018 de coğu kişi bunu dile getiriyordu ama aynen güzel olmuşPuan Dükkanı kalıcı olarak geldi. Satın al kazan, çok güzel bir sistem yapmışlar ve kaldırmaları saçma olur.![]()
bence baya geç kalındı bu özelige 2018 de coğu kişi bunu dile getiriyordu ama aynen güzel olmuş
benim de dev gibi puanlarım yok hüübence de baya güzel olmuş ancak önceden alınan oyunlarında puanlarının gelmesi gerekiyordu.
İlla yeni oyun aldırtacaklar, birsürü oyunum var. Hani nerede benim puanlarım?![]()
ama öle olsaydı şimdi ne anlamı olurdu herkes herşeyi alırdıbence de baya güzel olmuş ancak önceden alınan oyunlarında puanlarının gelmesi gerekiyordu.
İlla yeni oyun aldırtacaklar, birsürü oyunum var. Hani nerede benim puanlarım?![]()
ama öle olsaydı şimdi ne anlamı olurdu herkes herşeyi alırdı
ben direkt 2k puanla başladım bu sezonOlabilir sonuçta aynı şey, önceden alınanlarada para verilmiş. En azından belli bir süre içerisinde satın alanlara verilmeside güzel olurmuş.
Birsürü oyunum var ancak 0 puan.ben direkt 2k puanla başladım bu sezon
ben kış indiriminde bir sürü şey aldım diye sanırım :Think:Birsürü oyunum var ancak 0 puan.
nedense bu yıl aşırı az şey aldıgım halde 700 puan acaba kart işlemelerindendemi 1 2 verdiben kış indiriminde bir sürü şey aldım diye sanırım :Think:
ben kış indiriminde bir sürü şey aldım diye sanırım :Think:
ben kış indirindede bişe almadım verdi genedeKış indiriminde 700tl gömdüm ama puan 0
ben kış indirindede bişe almadım verdi genede