Steam şifremi ve kullanıcı adımı hatırlıyorum fakat eposta adresimi hatırlamıyorum

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eski bir hesabım vardı şimdiki kullandığım hesaptan biraz sonra açmıştım fakat ondada zaman geçirmiştim yan hesabımdı fakat onun eposta hesabını hatırlamadığım için zaten onda steam guard açıktı nasıl o hesaba gireceğim dediğim gibi hani yan hesabım olduğu için azarlamanıza gerek yok :D

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Bir dedektif tut belki o zaman bulursun. (hayır geri alamazsın hesabını)

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Bu forum yerine ''
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
'' burada dene bir şansını.Steam hesabındakinden ayrı bir e postayla oluşturabilirsin destek hesabını

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir dedektif tut belki o zaman bulursun. (hayır geri alamazsın hesabını)
düzgün cevap yaz yoksa terket burayı biz burada düzgünce yazıyoruz

Sitede düzgün olsa alabilirim yoksa biliyorum eposta adresimi ama şifreyi unuttum kısmından geri alamıyorum o yüzden benim hatam değil hatta ona birkaç kere girmiştim şu an girmiyor tamammı suçu bende arama
Bu forum yerine ''
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
'' burada dene bir şansını.Steam hesabındakinden ayrı bir e postayla oluşturabilirsin destek hesabını
attım bakalım ne zamanda gelecek benden önce mi davranacak yoksa ben ondan önce mi davranacağım :)

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
düzgün cevap yaz yoksa terket burayı biz burada düzgünce yazıyoruz

Sitede düzgün olsa alabilirim yoksa biliyorum eposta adresimi ama şifreyi unuttum kısmından geri alamıyorum o yüzden benim hatam değil hatta ona birkaç kere girmiştim şu an girmiyor tamammı suçu bende arama

attım bakalım ne zamanda gelecek benden önce mi davranacak yoksa ben ondan önce mi davranacağım :)
Tamam, çok ciddiye alıcağını düşünmemiştim. Galiba steamde ilk girdiğin ad ile girersen e-postasıs girebiliyorsun.