Steam Sonbahar İndirimleri

Mr.Papyon

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yılbaşında Garry's Mod bedava olacak diye biliyorum ki. Bunu Garry's Mod'u satın aldıktan sonra duydum..

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
benim içimde hiçbir şekilde küçümseme anlamı yok aklımdan dahi geçmedi eğer öyle bir şey yaptıysam zaten özür dilerimm hani oyun almak istiyorsan bi tavsiye anlamında söyledim...[DOUBLEPOST=1417260582,1417260512][/DOUBLEPOST]
dedigim gibi içimde en ufak bir küçümseme dahi yok eğer var sa o arkadaştan özür dilerim zaten ben tavsiye anlamında dedim...[DOUBLEPOST=1417260642][/DOUBLEPOST]
aklımdan bile geçmedi
Ben sana küçük düşürüyorsun demedim zaten .-.

BraveHeart34

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
voovvvv fakat yılbaşında beleş olucak diyorlar keşke 1 ay daha sabretseydin :D :D[DOUBLEPOST=1417423488,1417350360][/DOUBLEPOST]
bende şu Chivalry: Medieval Warfare oyununu istiyorum fakat param kalmadı :/ ne yazıkki 40 tlden 9 tl ye kadar düşmüş alamıyom eğer yılbaşında düşerse işallah alırım...

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
voovvvv fakat yılbaşında beleş olucak diyorlar keşke 1 ay daha sabretseydin :D :D[DOUBLEPOST=1417423488,1417350360][/DOUBLEPOST]
bende şu Chivalry: Medieval Warfare oyununu istiyorum fakat param kalmadı :/ ne yazıkki 40 tlden 9 tl ye kadar düşmüş alamıyom eğer yılbaşında düşerse işallah alırım...
Olursa Gabe'i gider döverim ...
Cs go yu bekliyorum şu an yılbaşı için steam hesabımda 14 lira var inşallah baya düşer :/

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu konuyu FilthyFrank görseydi çok ağır bir şekilde @BraveHeart34 ' e hakaret etmişti ve binlerce insana rezil etmişti bile...

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yazdığım mesaj sadece can sıkıntısıyla yazılmış bir mesajdır,kimseye sataşmak,tartışma çıkarmak veya hakaret amaçlı değildir.
Sadece dediğim adam bu konuyu görseydi konuyu açan kişiye biz geri zekalımıyız ki bu indirimleri steam de göremeyeceğiz diye başlardı lafları yağdırmaya :lol:
Bu arada indirimler devam ediyor bitmedi.Bu Listede olmayan birçok oyun var.