- En iyi cevaplar
- 0
steam Şubat Ayı Lunar New Year Kampanyası
Merhaba arkadaşlar! Bugün size steam Şubat Ayı Lunar New Year Kampanyası'ndan bahsedeceğim.
Eğer eski bir steam kullanıcısı iseniz bu tabir size tanıdık gelebilir. Lunar New Year, Çin'in yeni yılını yani Ay yılını kutlamak için steam tarafından düzenlenen indirim etkinliğidir. Bu indirim etkinliğini unutmuş olabilirsiniz çünkü 2017 yılında bu düzenlenmedi. Neden gerçekleşmediği ise tam olarak bilinmiyor. Bu sene gerçekleşmesinin sebebi ise Kış indirimlerinde istenilen satışın yapılaması olarak görülüyor. Ben buna pek inanmıyorum açıkçası. Geçen sene yapılmamış olabilir fakat ondan önce her sene yapılıyordu. Sonuç olarak yeniden Lunar New Year indirimleri başlıyor.
Bu etkinliğin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği de steam Database tarafından belli oldu. steam Database'e göre Lunar New Year indirimlerinin olup olmayacağı ve hangi tarihte gerçekleşeceği steam'in oyun doğrulamasını sağlayan steam Direct tarafından sızdırıldı. Bu ne kadar doğru tabii ki bilemeyiz. steam Database Twitter hesabından paylaşılan gönderide indirimlerin 15 Şubat ile 19 Şubat arası olacağı açıklandı. Eğer oyun almak istiyorsanız şimdi değil, indirim gününü bekleyin derim. Ayrıca
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
'nin indirime girmesini bekleyen çok kişi var fakat ben Lunar New Year indiriminde indirime girmeyeceğini düşünüyorum. Büyük ihtimalle Yaz indiriminde indirime girer. Yaz indirimlerinde de indirime girer girmesine de indirimden sonraki fiyatın sizi çok tatmin etmeyeceğini düşünüyorum. Bu sadece
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
için geçerli değil. Çoğu oyun çok fazla indirime girmeyecek hatta bazıları hiç indirime girmeyecektir çünkü bu indirim Yılbaşı indirimi ve Yaz indirimi gibi değil, Black Friday indirimleri gibi küçük bir indirim. Zaten 5 gün sürmesinden bunu anlarsınız.Ek olarak şimdi vereceğim linkten etkinliğe kaç gün, kaç saat, kaç dakika kalmış gibi bilgileri öğrenebilirsiniz:
whenisthenextsteamsale.com/
Evet arkadaşlar konumu okuduğunuz için teşekkürler! İyi Forumlar
Son düzenleme: