param yok, alamadım
60tl bulursam, 10tl indirim olmadan alırım zatenhmm mantıklı sebep. Aslında L4D2 alabilrsin sende. Hem ucuz. bide 60 tl üzerinde 10 tl indirim var. bu ikisi olmasa bende almayacaktım
Senle oynarız L4D2. Keyifli olacak hayırlı olsun oyunlarınPortal 2 ve Sonic'in bir oyununu almıştım ama Sonic oyununu oynayıp oynamayacağımdan emin olamadığım için iade talebi gönderdim aldıktan sonra . Yarın da (daha doğrusu bugün gün içinde) karta para yatırmaya gidebilirsem Witcher Enhanced Edition ve L4D2 almayı düşünüyorum. Bu arada düşük sistem gereksinimli oyun önerilerinizi (harici ekran kartı gerektirmeyen, 128 MB HD Graphics 500 ile oynanabilecek) alabilirim.
o da var60tl bulursam, 10tl indirim olmadan alırım zaten
Tşk. Buğra ab sen ben gireriz.Senle oynarız L4D2. Keyifli olacak hayırlı olsun oyunların
olur xdTşk. Buğra ab sen ben gireriz.
Ekle beni L4D mapleri bizden sorulur özelden mesaj et steamdan ekliyelim birbirimiziSenle oynarız L4D2. Keyifli olacak hayırlı olsun oyunların
üzücüParam yok hiçbir şey alamadım özür dilerim...
o da doğru :/Para olsa oyundan önce alınacak çok şey var örneğin pc ve telefon gibi bu sene de boş geçirdik bakalım.