Ablamdan baska life is strange oynayan yoktur diye dusunuyordumLife is Strange (bütün episodelar)
Skyrim
Mirror's Edge
HL2 Episode 1 ve 2
HL1: Source
Team Fortress Classic
Super Meat Boy
Bide hatırlamadığım iki oyun daha (Steam yüklü değil.)
Bende alacaktım da işte para yetmedi .-.Ablamdan baska life is strange oynayan yoktur diye dusunuyordum
Bence kotu bir oyun kiz karakteri kontrol ediyorsunBende alacaktım da işte para yetmedi .-.
Mirror's Edge Catalyst'i Steam'e çıkarsalardı kesin 500 lira da olsa gömerdim. Ama işte... Ben de ilk başta Payday 2 alırım diye düşündüm. Vazgeçtim. Age Of Empires 3 almak istedim. Aldım ama oyun steam'den açılmadı. Sonra iade edip half life 2, half life 2 episode 1, episode 2, lost coast, deathmatch hepsini 9 liraya kaptım. Bütün CSGO itemlerini sattım. Kartları falan tüm sattım. Sadece o kadar yani.Life is Strange (bütün episodelar)
Skyrim
Mirror's Edge
HL2 Episode 1 ve 2
HL1: Source
Team Fortress Classic
Super Meat Boy
Bide hatırlamadığım iki oyun daha (Steam yüklü değil.)
vazgeçtim ^^Bence kotu bir oyun kiz karakteri kontrol ediyorsun
Tel ile oyun alınmıyor ama ( belki 2,5 değilde 3,5 olsa 3tl wallet satan sitelerden alabilirdin ) 2.5 liraya alınabilecek oyun olarak 1.1 TL Hero Siege var gayet güzel veya kart düşürüp satmak - lvl kasmak olmadı oyun kütüphaneni çoğaltmak için alınacak oyunlardan faydalanabilirdinBenim telde 2.50 TL varmış telle oyun alınıyorsa ve güzel bir oyun bilen varsa söyleyebilir mi ._.
CSGO (10krktr) yaz artık forum geleneğiCounter Strike Global Offensive (kısaltıcaktım ama 10 karakteri aşsın diye uzattım)