- En iyi cevaplar
- 0
Arma2 Complete Collection var diyerlerini bilmiyorum göz atarimHiçbirini Almadım Ama Tavsiye Edeceğim Birkaç Oyun Var
Prison Architech
Banished
Torchlight 2
Dungeon Defender
Arma2 Complete Collection
Chivalry
Reing Of King
Arma2 Complete Collection var diyerlerini bilmiyorum göz atarimHiçbirini Almadım Ama Tavsiye Edeceğim Birkaç Oyun Var
Prison Architech
Banished
Torchlight 2
Dungeon Defender
Arma2 Complete Collection
Chivalry
Reing Of King
aldım cs:goyu12tl mobil destekliyor ^^ onu deniyebilirsin para zararida yok çoğu oyun ve platform gibi[DOUBLEPOST=1434657502,1434657444][/DOUBLEPOST]
Wormsu çok severim ama yariş olarak değil ...
Hatanın ne olduğunu söylersen yardım edebiliriz belki.Siz nasıl aldınız lo?
Bende hata veriyor.
Steam cüzdanımda 15TL var
fakat oyun alamıyorum?
hata veriyor?!
"İşleminiz sırasında bir hata meydana geldi. Lütfen bir süre sonra tekrar deneyin veya yardım almak için destek ile irtibata geçin."Hatanın ne olduğunu söylersen yardım edebiliriz belki.
Devam eden bir işlemin var sanırım . Onun nasıl kapanacağını unuttum malesef . Araştırırsan bulabilirsin ."İşleminiz sırasında bir hata meydana geldi. Lütfen bir süre sonra tekrar deneyin veya yardım almak için destek ile irtibata geçin."
Yardım edebilecek biri?
Devam eden hiçbir işlemim yokDevam eden bir işlemin var sanırım . Onun nasıl kapanacağını unuttum malesef . Araştırırsan bulabilirsin .
o diil armegeddon yarış oyunu worms değil dikkatli bak12tl mobil destekliyor ^^ onu deniyebilirsin para zararida yok çoğu oyun ve platform gibi[DOUBLEPOST=1434657502,1434657444][/DOUBLEPOST]
Wormsu çok severim ama yariş olarak değil ...