Ama çoğu yerleride b*k etmekten kaçınmamışlar. Şimdi 2-3 yer optimizesi için 170 tl verir misin sen ?Adamlar belli yerlere çok güzel optimizasyon yapmışlar![]()
Evet oyun sıkıntılı. Ama gerek grafikleri, gerekse hikayesiyle çok hoş bir oyun.Ama çoğu yerleride b*k etmekten kaçınmamışlar. Şimdi 2-3 yer optimizesi için 170 tl verir misin sen ?
Senin de dediğin o "belli" yerler 10 saatlik oyun içinde 10 dakika bile değildir yani. Sırf oyunu bitirebilmek için paraya kıydım Xbox aldım la.
Bence oyun yerlerde :/ Zaten bugları götürüceğiz dedikleri güncellemede grafikleri düşürmüşler.Evet oyun sıkıntılı. Ama gerek grafikleri, gerekse hikayesiyle çok hoş bir oyun.
Buglari degil kasmalari .-.Bence oyun yerlerde :/ Zaten bugları götürüceğiz dedikleri güncellemede grafikleri düşürmüşler.
2 sinide yapamamışlar ya sen ona bak ._.Buglari degil kasmalari .-.
Keşke tek sorun bug ve kasmalar olsa her şey çok yapmacık ve dövüş olayı iğrenç çok yavaş. Duvarlara tırmanma zıplama falan her şey inanılmaz derece yapmacık sanki Battal Gazi filmi izliyorum adam hiç olmadık yere artistik bir şekilde atlıyor falan -keşke artistik bir şekilde atlayabilse-Buglari degil kasmalari .-.
Skyrim alcaksan online al digeri bitince amacsiz kalcaksin,cs go alirsan daha iyiOynar muyuz kızıl B)
Skyrim ve bitmek mi? Güldürme beniSkyrim alcaksan online al digeri bitince amacsiz kalcaksin,cs go alirsan daha iyi
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pek güzel değil bu oyun ya baya uğraş istiyor. Aslında güzel ama uğraştırmasa bu kadar çok daha iyi olur." Prison Architect " Var Normalde 30 Dolarmış Şu Anda Steamda 10 TL ye Düşmüş Beğenirmisin Bilmem Ama Oyun Göze Pek İfade Etmesede Oynaması Zevkli Bir Oyundur ( Bende Oynamadım Çaktırmayın) Bir Göz Atmanı Tavsiye Ederim
Alıpta Oynadıktan Sonra Sıkılırsan Meshuliyet Kabul Etmem Karar Senin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Keşki daha önce gelseydincs:go alacaksan, bence ertele. Şu anki hali indirimde bile sayılmaz.11 lira falan oluyor, zaten çoğu indirimde var ... Paran varsa Valve complete pack alsan daha iyi.
The Elder Scrolls Online her ay ücreti var sanırım, Skyrim zamanına göre en güzel oyun bence ama şu an oynasan sıkılabilirsin, crackları da bol yani <-<
Limbo kısa bence ama sevebilirsin.
Diğerlerini bilemem Blade Symphony fiyatına göre uygun gibi geldi ama hiç oynamadım O.o
@Tratsel
o eegil monochroma al :'(Keşki daha önce gelseydin
CS:GO aldım bile ve Valve Complate Pack aklımın ucundan bile geçmedi
Blade Symphony alacağım büyük ihtimal.Limboyu düşünüyorum.