Pr1sonsoul
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
bu dünyada sapmayan ne var kikonu biraz sapmış mı ne![]()
imam = hocamBestia imam mı oldu .-.
bu dünyada sapmayan ne var kikonu biraz sapmış mı ne![]()
imam = hocamBestia imam mı oldu .-.
sains row iyidir.beyler imam kimse o biraz dua etsin ben saints row 2 ye katıldım
1200 müsains row iyidir.ben toplamda 1200 tane çekilişe katılmışım
![]()
AYNEN 1200 AMA ŞU AN FARKLI Bİ SİTEYE BAKIOM ŞU AN ORADAN 5 DOLARLIK OYUNLARI ALABİLECEK DURUMDAYIM HEMDE SADECE 4 GÜNDE1200 mü
Edit : 4 saate banım açılıyore
İlki ben girdimİnvitation kodlar çalışmıyor![]()
Çoğunu denedim sonrlara doğru çalıştı birtanesi xD[DOUBLEPOST=1408878142,1408877924][/DOUBLEPOST]Wooden crate nedir ?İlki ben girdim
güncel olarak sürekli invite codlar paylaşılıyor.Ayrıca kanalıma abone olarak daha fazlasına eriişebilirsiniz.Çoğunu denedim sonrlara doğru çalıştı birtanesi xD
senin bir çekiliş oluşturman olur.Çoğunu denedim sonrlara doğru çalıştı birtanesi xD[DOUBLEPOST=1408878142,1408877924][/DOUBLEPOST]Wooden crate nedir ?
anlamadım.güncel olarak sürekli invite codlar paylaşılıyor.Ayrıca kanalıma abone olarak daha fazlasına eriişebilirsiniz.
Kanal:>Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.[DOUBLEPOST=1408878232,1408878176][/DOUBLEPOST]
senin bir çekiliş oluşturman olur.
neyi?anlamadım.
çekiliş oluşturmaanlamadım.
La şuna bakın yha ;(çekiliş oluşturma
baktım daha 94 çekilişe katılmışsın la. 1200 diyom1200 :-)La şuna bakın yha ;(Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.