Steam'de İndirimde Olan Popüler 5 Oyun

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Canınız mı sıkıldı ?
Oynayacak başka bir oyun mu arıyorsunuz ?
Ama benim gibi paranız yetmiyormu :(

O zaman Ahmet Abi gibi olma vakti geldi !

---------------------------------------------------------------------------------------
Bu konumda steam'de İndirimde Olan Popüler oyunları hazırladım.
Haydi başlıyalım.

1- Portal Knights (%25 İndirim)

Portal Knights, farklı gezegenlerden oluşan bir evren diyebiliriz. Her gezegende bir yada daha fazla portal bulunuyor bunları açtığımızda diğer gezegene geçebiliyoruz ve gezegenlerin içinde farklı canavarlar, ağaçlar vs. şeyler bulunuyor. Kesinlikle minecraft ile karıştırılmaması gereken bir oyun çünkü ikisi çok ayrı. Minecraftla olan tek benzerliği oyunun bloklardan oluşması fakat bu bloklar pixel şeklinde değil çok iyi bir grafik şeklinde yansıtılmış.Arkadaşlarınızla girerseniz eğlenceyi daha çok yaşarsınız.

Bu açıklama ürünün mağaza sayfasında ki "Dogac" adlı steam kullanıcısının yaptığı açıklamadır.
Düzenlenmiştir

2- Sleeping Dogs: Definitive Edition(%80 İndirim)

Başlangıç olarak oyunda uyuşturucu satıcılarını ve çeteleri bitirmek için bizde onların arasına girmiş bir polisiz. Hikaye durmadan bizi bir yerlere sürüklüyor. Oyunu 15 saatte bitirmiş olmama rağmen hala yan görevler var. Durmadan görev yaptığım için bu kadar erken bitti sanırım :). Araba ve motor sürüşleri açısından ise oyun diğer oyunlara göre kendini değişik sergilemiş . Eğer eliniz alışırsa o kadar güzel drift atarak gidiliyor ki bazen kendimi yarış oyununda sanıyorum ama bu dediğim arabalar için geçerli .
Grafiklere gelecek olursak 10 üzerinden 10 verebilirim rahatlıkla. Extreme ayarlarda oynadınız mı o kadar net ve gerçekçi ki zevk almamak mümkün değil . Bu arada maalesef oyunda fazla silah yok . Yani birçok görevi dövüşerek yapacaz iler ki görevlerde bol bol silah kullanıyoruz . Tabi ki normal gezerken silahlarımız da olmuyor ama isterseniz polisleri öldürerek silah alabilirsiniz.
Son olarak oyunda maalesef uçak bulunmuyor keşke olsaydı.

Bu açıklama ürünün mağaza sayfasında ki "RykoNNN" adlı steam kullanıcısının yaptığı açıklamadır.
Düzenlenmiştir

3- Gas Guzzlers Extreme(%80 İndirim)

Ölüm Yarışı (Death Race) tadında bir yarış-savaş oyunu olarak nitelendirilebilir. Kariyer modunda garajdayken Hafız Burhan Sesyılmaz 'ın seslendirdiği ve ölümünden sonra 1967'de yayınlanan Ben Yemenimi Al İsterim adlı parçayı duyunca hem çok şaşırdım, hem de çok sevindim ve keyifle dinledim. O haliyle sanki Ahmet veya Mehmet ustanın tamir atölyesinde çay içmek için uğramış gibi hissetim. Alınır ve keyifle de oynanır.
NOT: Oyun, tarafımızca hazırlanmış Türkçe dil seçeneğiyle sunulmaktadır.

Bu açıklama ürünün mağaza sayfasında ki "Harun Ercan <HE Software>" adlı steam kullanıcısının yaptığı açıklamadır.

4- LEGO® Star Wars™ III - The Clone Wars™(%75 İndirim)

İnanılmaz bir oyun,sevdiğim şey karakter editlemeyi ve kendi karakterimize isim vermek.Muhteşem.Max 2 karakter seçebiliyoruz.Arcade(Basit vs) modunu çok seviyorum.Uzun olabiliyor ama her defasında kazanıyorum! Oyun odasında ki topları(cannon) veya gemileri ateşliyebiliyoruz.Muhteşem bir oyun..

-İngilizcem pek iyi değil.Bu çeviriden anlamayabilirsiniz.Eğer ingilizceniz varsa orjinali altadır.
Awesome game, I love the character editor as now you can actually NAME the character which is awesome and instead of up to 2 custom characters at the max, it's now like 5-10 WHICH is awesome!!
I like the arcade mode and playing with someone (So far I've always lost, but I WILL win!) The hub is super awesome! I love the bit in the game room where you control the cannons or something and fire at ships. Awesome game.

Bu açıklama ürünün mağaza sayfasında ki "Little" adlı yabancı steam kullanıcısının yaptığı açıklamadır.
Orjinali mevcuttur.Düzenlenmiştir

5- The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition(%51 İndirim)

Bilmeyen kimse yoktur zaten.

Skyrim oynarken hayatın yorgunluğu , stresi yok olur.Oyuna girdiğinizde kaybolur herşeyi unutursunuz saate bakmaz çayınızı ocakta unutur evi yakarsınız.Çok oynarsanız gerçek hayatta kötü bir şey olduğunda boşverip önceki saveye dönerim diyebilirsiniz.İşin kötü tarafı bunu düşündükten sonra fark etmeniz uzun sürer ve fark ettiğinizde akıl sağlığınızdan şüphe edersiniz.Ama dorun kimsede değil.Oyun insanı tamriele o kadar güzel sokuyor ki gerçek hayattaki gibi düşünüyorsunuz.Normal oyunlar tatmin edicilik için oynanır skyrim ise bunun yanında fantastik bir evrende yaşamayı deneyimlemenizi sağlar.

Bu açıklama ürünün mağaza sayfasında ki "Kazıkçı Kruvasan" adlı yabancı steam kullanıcısının yaptığı açıklamadır.
Düzenlenmiştir.

steam'a girip indirimde olan oyunlara baktım.Popüler olanları(İyi oy almış) bu listeye koydum. Diğer konumda 10 olarak arttırabilirim.
İndirim zamanları değişebilir. O yüzden hızlı olmaya çalışın.

Konumda herhangi bir hata veya eksiğim varsa belirtiniz , teşekkürler.