BraveHeart34
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Başlıktan ta anlaşıldığı gibi steamde mobil ödeme hangi operatörlerde ???
O kadar bilmiyorum ama en fazla %50 operatör ücret alıyor. O da en fazla ehePeki mesela oyun 25 tl ek olarak ücret kesiyormu
işte operatör %50 fazladan ücret kesebilir en fazla. Ama bilmiyorumyok yok bizden ek olarak ücret kesiyormu
Girer tabii ki.bende cs:go almayı düşünüyorum artık[DOUBLEPOST=1414528748,1414522806][/DOUBLEPOST]30 Ekim – 3 Kasım 2014 bildiğiniz gibi cadılar bayramı sizce cs:go indirime girermi
Cadılar Bayramı üzerine bir indirim olacağı için benim düşüncem olarak Korku oyunları daha fazla ucuzla. CS:GO çok fazla almaz herhalde. Düşünceme göre %25 alabilir. Ve 18 TL'ye düşebilir. Yaz indiriminde olduğu kadar düşmez. Ama kış indirimleri olacağı zaman düşer daha fazla.Girer tabii ki.
Ek ücret sadece bir sms ücreti. Çok değil yani. 50 kuruş.yok yok bizden ek olarak ücret kesiyormu
Anca Theybreath verirler. O oyunu zaten @MustafaAlkan bilirSaol bilgilendirdiğin için keremaktuna zaten korku oyunlarına indirim gelecekmis 31 ekim ve 3 kasım arasında (cadılar bayramı) bu zaman arasında
Noeldede bedava oyun verileceği söyleniyor noel hediyeleri