Steam'den İninal Karta iade sorunu (Bilgili olanlar içeri lütfen.)

YavuzOYK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selamlar.
Steam'den Witcher 2, Age of empires III ve Speedrunners aldım fakat üçünde de ya beğenmediğim bir şey oldu ya da oyunu beğenmedim. Bunun üzerine de iade ettim üçünü de. İade maili geldi fakat ininal karta para gelmedi . Steame yaklaşık 12 saat önce ticket attım ve hala cevap bekliyorum; önceden bu problem yaşanmış ben de hazır foruma uğramışken yardım isteyeyim dedim.
Dipnot : Aynı sorunu yaşayan bazı arkadaşlar gecikmeli geliyor demişler ama biliyorsunuz yaz indirimi var, kaçırmak istemiyorum ; yardım ederseniz sevinirim

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
24 Saatten sonra geliyor diye biliyorum. Herhangi bir çözümü yok. Bekliyeceksin.

Neileme

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ininal'da işler nasıl yürüyor bilmiyorum ama Paypal Nakit Kart'da bir yerden para iadesi yapılırken, 1 gün ila 12 gün bekliyorsunuz, bunun nedenini sorduğumda bankalarla ilgili olduğunu söylemişti destek ekibi. Sonuç olarak Ininal'da aynı bankaları kullandığı için böyle bir durumun varlığı kuvvetle muhtemel.

YavuzOYK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar desteğiniz için teşekkürler, fakat Steamde indirim bitecek, peki indirimde olan fiyata oyunu vermeleri mümkün olacak mı?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Steam bakiyesi olarak bu indirimlerde 2 oyun iade ettim 2 sinide aynı gün içersinde birini sabah birini akşam iade etmeme rağmen 2 oyununda parası ertesi akşam yaklaşık 10-15 dk arayla geldi bir sorun olduğunu sanmıyorum.

YavuzOYK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Steam bakiyesi olarak bu indirimlerde 2 oyun iade ettim 2 sinide aynı gün içersinde birini sabah birini akşam iade etmeme rağmen 2 oyununda parası ertesi akşam yaklaşık 10-15 dk arayla geldi bir sorun olduğunu sanmıyorum.
ininal kart mı kullanıyorsun sen de? ben ikisini sabah birini ertesi gün iade ettim sonradan hepsi geldi diye mail attılar ama ininal kartımda hiçbir şey yok.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
ininal kart mı kullanıyorsun sen de? ben ikisini sabah birini ertesi gün iade ettim sonradan hepsi geldi diye mail attılar ama ininal kartımda hiçbir şey yok.
Steam bakiyesi ile almıştım eğer bunda sorun olmuyorsa onda da olmaz herhalde diye yazdım.