farketmezNe tarz oyunları seversin? FPS, MOBA, strateji, korku, aksiyon vb.?
Çoğu oyun yok .-. 1-2 tane say senBana csgo bana garrys mod ve kalan parayı bana yollamanı öneririm xD
*Sende olan oyunları say da önce
Grafik denen bir şey duymuşmuydun .-.Victoria 2 (za) Hoi3,Making History:The Great War (tm biraz abarttım)
Arf ve CS:GO var , Forest ı çok seveceğimi sanmıyorum tek oynayacağım çünki , TF2 bana göre değil. Left 4 Dead da tek oynayacağımdan sıkar Euro Truck o tarz oyunlardan nefret ederim ...The Forest, Rust, Portal 2, Team Fortress 2, Left 4 Dead 2, Euro Truck Simulator 2, Sid Meier's Civilization V, Rocket League, ARK: Survival Evolved, Counter Strike: Global Offensive, Garry's Mod
Bunlar arkadaş listemin bayağı sevdiği oyunlar. Hepsi de indirimde.
Oyunun teması , konusu ne ile ilgili ?Kesinlikle SOMA adli oyunu öneririm. Gerçekten son zamanlarda oynadiğim en muhteşem hikayeye sahip. Ayrica oyun türkçe altyazi destekliyor. 5192 incelemeden %95 oy almiş yani tereddüt etmeden al.
Simon diye bi karakteri yönetiyoruz, bizim beyinde bi hastalik var tamam mi işte bunun için doktora falan gidiyoruz bizi tedavi ediyo. Sonra bi anda bi tesiste uyanip ne olduğunu anlamaya çalışıyoruz. Daha fazla anlatmiyim yani çok spo olur Oynayip gör derim. Kısaca oyun cidden çok derin bir hikaye ve gerilim içeriyor.Grafik denen bir şey duymuşmuydun .-.
Arf ve CS:GO var , Forest ı çok seveceğimi sanmıyorum tek oynayacağım çünki , TF2 bana göre değil. Left 4 Dead da tek oynayacağımdan sıkar Euro Truck o tarz oyunlardan nefret ederim ...
Oyunun teması , konusu ne ile ilgili ?
Kb grafik diye HOİ4 oynamam.Grafik denen bir şey duymuşmuydun .-.