Steve İsimli Kanalımız ve Facebook Sayfamız...

misterC ModifyCraft

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Selam ! Size bugün sayfamın ve sayfamın kanalının reklamını yapacağım. Sayfamın Linki :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sayfamın Kanalı :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Lütfen kanala abone olunuz ve mümkünse sayfayı beğeniniz.Şimdiden teşekkürler !

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Sesin 10 yaşında gibi çıkıyor daha büyüksen kusura bakma ama video çekmeyi bırak videonun başında müzik açıyorsun boş boş konuşuyorsun -_- rezil ediyorsun kendini.

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
@SnoWBallerSchaffer79 çok çok haklı.Yaşının küçüklüğü belli oluyor.Çok çocuk var böyle video çeken.Ama bazıları cidden mantıklı videolar çekiyor.Malesef sen onlardan değilsin.

misterC ModifyCraft

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
@SnoWBallerSchaffer79 çok çok haklı.Yaşının küçüklüğü belli oluyor.Çok çocuk var böyle video çeken.Ama bazıları cidden mantıklı videolar çekiyor.Malesef sen onlardan değilsin.
Azcık Mantıklı Konuş[DOUBLEPOST=1390474872,1390474808][/DOUBLEPOST]
Ne yazık ki sana vermeye gerek duymuyorum o videolarımı bir bebek böyle bir şeyi anlamaz çünkü, dislike ekibini aradım geliyorlarmış forumuna az iş yapsınlar.
Öf ne konuştun be rahatsız etme batıyomu videolarım sen izle diye çekmedim benim yaşıtımda arkadaşlarım var.[DOUBLEPOST=1390474997][/DOUBLEPOST]
Uza Keke[DOUBLEPOST=1390475098][/DOUBLEPOST]Beyler ALLAH aşkına siz kaç yaşınızda video çekmeye başladınız ?

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaşının 8 konuşmalarının mantıksız olduğuna hiçbir eleştiriye katlanamadığına bakarsak kesinlikle video çekmeyi bırakmalısın.
3 Video ya 0 Abone fazla bile :D