Steve Slenderman' den kaçmaya Çalışıyor [Animasyon]

AniMinePROjects

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar öncelikle. Kısaca konuya gireyim beyler. Ben profesyonel video editörüyüm. Yaklaşık 1 hafta önce minecraft animasyonları yapmaya karar verdim. Ve hemen bir kanal oluşturdum. Animasyonlarım kaliteli olacak, bu video ile de size bunu göstermek istiyorum. Beni takip edin, çünkü çok iyi işler çıkıcak ! :)

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çığlık güzel olmamış sadece. Gerisi enfes :) Birde profesyonelsen bir animasyon rehberi hazırla da acemiler de faydalansın :9

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kamera geçişleri ve 1-2 yerde yürümede sıkıntı var gibi ama düzeltebilirsin :)
Ve hangi programı kullanıyorsun ?

AniMinePROjects

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet keyframe vermek o kadar kolay değil. Mine-imator kullanıyorum, sahne çekip render layıp, sony vegas pro 11' de düzenliyorum. :) 6 günümü aldı şu kadar video, gerçekten zor.

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet keyframe vermek o kadar kolay değil. Mine-imator kullanıyorum, sahne çekip render layıp, sony vegas pro 11' de düzenliyorum. :) 6 günümü aldı şu kadar video, gerçekten zor.
Yorum yazarken sağ köşede "Cevapla" butonu var. Onunla cevap yazarsan daha iyi olur. Yoksa post kasmaya girer ki bu da forumda yasak :)

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş.Sıra da ki animasyon ne hakkın da olacak bize biraz spoiler verir misiniz? :p

AniMinePROjects

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş.Sıra da ki animasyon ne hakkın da olacak bize biraz spoiler verir misiniz? :p
Aslinda talebe göre bir tane yapmak istiyorum, istek te alabilirim :)[DOUBLEPOST=1419096686,1419096608][/DOUBLEPOST]
Güzeeel beğendim :D Mine imatorle bu kadar şey yapılıyomuydu ya :D
Mine imator' ü ilk kullanmamdı. Hemen kavradım. Bu tür programlarda becerilerim var. Sony vegas pro' yu zaten yalamış yutmuşum. ikisini birleştirdiğinde mukemmel oluyor :) Teşekkürler bu arada :)

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslinda talebe göre bir tane yapmak istiyorum, istek te alabilirim :)[DOUBLEPOST=1419096686,1419096608][/DOUBLEPOST]
Mine imator' ü ilk kullanmamdı. Hemen kavradım. Bu tür programlarda becerilerim var. Sony vegas pro' yu zaten yalamış yutmuşum. ikisini birleştirdiğinde mukemmel oluyor :) Teşekkürler bu arada :)
Özel istek alıyorsan bi özel mesaj bırakırsan memnun olurum :D

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Valla Mine-Imatorde böyle şeyler olabileceğini biliyordum da GÖRDÜĞÜM en iyisi bu. Wine ile çalıştırabilirsem şu Mine-Imator ile bişiler yapmaya çalışıcam bende :) (Olmadı WM kullanacağım)

AniMinePROjects

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Valla Mine-Imatorde böyle şeyler olabileceğini biliyordum da GÖRDÜĞÜM en iyisi bu. Wine ile çalıştırabilirsem şu Mine-Imator ile bişiler yapmaya çalışıcam bende :) (Olmadı WM kullanacağım)
Teşekkürler kardeşim beğeneme sevindim. :) Biraz becerilerimizi de kattık programa. Bence çoğu kişi programı yanlış kullanıyor. Mükemmel bir program, senin dünyan, senin kuralların.