HestiaKnife
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Piki ^^ AntiAntiAntiAnime yok yaw ben devam edemem animenin yanına anti yazmak -.- ama şöyle yaparım 0.0 AntiSüperAhmetAntiAntiAntiAnime hadi go savaşıcaz
Piki ^^ AntiAntiAntiAnime yok yaw ben devam edemem animenin yanına anti yazmak -.- ama şöyle yaparım 0.0 AntiSüperAhmetAntiAntiAntiAnime hadi go savaşıcaz
AntiKınayfPiki ^^ AntiAntiAntiAnime yok yaw ben devam edemem animenin yanına anti yazmak -.- ama şöyle yaparım 0.0 AntiSüperAhmet
Daha çok gencim.Hepiniz ölün anticiler.
Animeci olsam gelirdim ama anticiyim.2v2 Anime Savaşları gençlik Minecraftınız varsa 1.7.2 PVP serverini açayım (Hamachisiz) gelin pvp atakSkor tablosu yaparız xD
işte Animeciler VS AnticilerAnimeci olsam gelirdim ama anticiyim.
Anti gücü her zaman alır.işte Animeciler VS Anticiler
görciz cnmAnti gücü her zaman alır.
Şöyle bir şey yapalım. Forumdan 15 tane animeci topla. Ben anti animeci olarak tek olacağım. PVP atalım 1 v 15. Ne dersin ?2v2 Anime Savaşları gençlik Minecraftınız varsa 1.7.2 PVP serverini açayım (Hamachisiz) gelin pvp atakSkor tablosu yaparız xD
Her anime lafı geçen yere damlayarak elinize ne geçiyor,zevk falan mı alıyorsunuz cidden merak ediyorum ;(Konu bir şeye yaramıyor. Geyik yapalım biraz :sinsi:
Anti animecilerin otoritesini en iyi şekilde kullanacağım. Emrimi bekleyin.Her birinize görev vereceğim ve bu forumu animecilere dar edeceğiz. Hehe :sinsi:
Şöyle bir şey yapalım. Forumdan 15 tane animeci topla. Ben anti animeci olarak tek olacağım. PVP atalım 1 v 15. Ne dersin ?
![]()
Tek çaresi 3 m derinliğinde bir mezar. Gömerken "bir yerlerini" de kontrol edin de tekrar canlanır falan uğraşmayalım.Eren Bence Forumda Akıl Sağlığını Kaybetti @BurnerTroll hocam bu konudaki düşüncelerniz nelerdir
sanki anti animeciler ölcekte siz sonsuza kadar yaşayacaksınızHepiniz ölün anticiler.
İnsanlar... Ancak unutulduklarında ölürler! -Jiraia