Steve Vs Herobrine

Apache Dragon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
I. bölüm
Steve Uyanmış evinden çıkmıştı ilkk olarak köpeğini besleyip köye gitmişti tarladan biraz havuç alıp yemeye başlıyordu. Steve Biraz Avlanayım sonrada madene inerim demişti. Steve 5 örümcek 3 creeper 12 zombi 6 enderman ve 7 iskelet öldürmüştü. Madene inip biraz birşeyler toplayayım dedi.
5 Elmas 8 Altın 14 Kızıltaş 11 Demir 2 Zümrüt 53 Kömür toplamıştı.
Birden aklına bir fikir gelmişti. Biraz Obsiyen topladı ve Hemen Eve gidip Kendine Çakmaktaşı ve çelik yapmıştı.

Hatırlatma: Steve bu hikayede minecraft adasında doğmuştur o yüzden adaya düşmüyormuydu lan falan yorum atmayın o şekilde :p

Not: Beyler bayanlar bu ilk hikayem o yüzden acemiyim k. bakmayın. ödevler bitince 2. bölüme geçicem :D

VorBow

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz sade olmuş gibi ve anlatım ordan oraya yani ben %85 güzel diyorum yalnız mesela onu öldürdü direk gitti felan deme mesela
5 iskelet öldürdü ve geldiği yönden evine doğru gitmeye başladı. (örnek) :) anladın yani :D

VorBow

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yalnız sen durmadan sayfayı f5liyonmu yaw bildirimlerin gelmesi için sayfası yenilemen lazımda :D

VorBow

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D neyse size üzücü bir haberim var :( ödevlerim biraz fazla okul+dershane olunca yani yarın belki finale yakın bölüme kadar gelebilirim :( aslına finale kadar gelmek güzel ama sizler için yarını beklemek ölüm olmalı :p