Steve'in Hikayesi

Devamı gelsin mi?

• Evet

Kullanılan: 2 100.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .

mentar123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.Bölüm
Bir gün Steve adında biri yaşardı. Çok güçlüydü. Amacı tüm kötüleri öldürmek ve dünyayı kurtarmaktı. En büyük düşmanı Herobrine idi. Onu öldürmek için birçok kez saldırdı ama bir sürü adamını kaybetti. En yakın arkadaşa Joyl hala ölmemişti ama çok kötü yaralanmıştı. Her zaman aynı odada yatarlardı. Bir gün Steve uyandığında bir tabela vardı tabelada şöyle yazıyordu "arkadaşını istiyorsan tüm adamlarını topla ve gel ama bu sonun olucak
Herobrine" Çok korkmuştu ama hemen adamlarını toplayarak saldırmaya gitti. Herkesin koruma 4 demir set keskinlik 4 elmas kılıcı vardı. Sanki Herobrine onlara meydan okuyordu. İlk baştaki odayı geçtiler. Diğer odada bir sürü Ghast ve Wither vardı. Steve ve askerleri saldırmaya başladılar. Koşuyorlardı...

2 beğeniye devam edecektir

Son düzenleme:

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
1.Bölüm
Bir gün Steve adında biri yaşardı. Çok güçlüydü. Amacı tüm kötüleri öldürmek ve dünyayı kurtarmaktı. En büyük düşmanı Herobrine idi. Onu öldürmek için birçok kez saldırdı ama bir sürü adamını kaybetti en yakın arkadaşa Joyl hala ölmemişti ama çok kötü yaralanmıştı. Her zaman aynı odada yatarlardı. Bir gün Steve uyandığında bir tabela vardı şu yazıyordu "arkadaşını istiyorsan tüm adamlarını topla ve gel ama bu sonun olucak
Herobrine" çok korktu ama hemen adamlarını toplayarak saldırmaya gitti. Herkesin pro 4 demir set keskinlik 4 elmas kılıcı vardı. Sanki Herobrine onlara meydan okuyordu ilk baştaki odayı geçtiler. Diğer odada Enderdragon vardı en büyük düşmanlarından biriydi Steve onu ben halledicem diyerek koşmaya başladı. Enderdragon da ona koşmaya başladı...

BÜYÜK İLGİYE DEVAMI GELİCEK[DOUBLEPOST=1392140939,1392138293][/DOUBLEPOST]2 beğeniye devam edecektir
Yazı dil bilgisi ve yazım kurallarına uymuyor ayrıca olaylar gereğinden hızla gelişmiş hikayeyi giriş-gelişme-sonuç olarak Türkçe'ye uygun yazarsan güzel olur aynı zamanda hikayeyi biraz özgün yaz her hero brine hikayesine aynı şeyler oluyor zaten

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

mentar123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yazı dil bilgisi ve yazım kurallarına uymuyor ayrıca olaylar gereğinden hızla gelişmiş hikayeyi giriş-gelişme-sonuç olarak Türkçe'ye uygun yazarsan güzel olur aynı zamanda hikayeyi biraz özgün yaz her hero brine hikayesine aynı şeyler oluyor zaten

cittenmi kafadan sıktıydım :D[DOUBLEPOST=1392141826,1392141742][/DOUBLEPOST]

zaten steve i anlattım daha gelişme uzun olacak istersen derslerden kaç aldığını da yazayım direk diziye girer gibigirmedim[DOUBLEPOST=1392142521][/DOUBLEPOST]Kurallara dikkat ederek sonlarını değiştirdim