steve'in hikayesi

İyimi

• kötü

Kullanılan: 4 80.0%
  • iyi

Kullanılan: 1 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

THE_Crash

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
steve geceleyin uyandı susamıştı kalktı su almaya gitti ama terslik vardı ışıkı açmadığı halde ortalık mor bir ışıkla aydınlıktı arkasına döndü mor bir suret ona bakıp yok oldu stve halisünasyon gördü diye boşverdi ve uyudu .
"Rüyasında o adamların gördü . Garip bir zindanda gözlerini kesip masaya koydular sonra masa birden uzay boşluğuna açıldı mor adamların gözleri yeniden oluştu sonra portala atladılar sonra zindan patladı portal çöktü mor adamlar birlikte uzay boşluğuna dağıldılar sonra portal tüm taşları içine çekip uzaya aktardı ve birden tüm mor adamlar portaldan gelen büyük taş kütlesine düştüler taşlardan sonra portaldan lavlar taşların üstüne dökülmeye başladı ortalık cehenneme döndü sonra uzaydaki radyasyon lavla taşı birleştirdi ve sarı sert bir taşa dönüştürdü .
Mor adamlar taşları ellle kırıp end diye bir yazı yazdılar sonra ende kıyafetleri yırtık pırtık bir adamı geldi mor adamlar adamın damarına kendi kanlarını enjekte ettiler sonra adam endermanlar diye fısıdadı." steve uyandı sonra saate baktı hiç uyumamıştı saat hala 3.30 du camdan dışarı baktı şehirden bir iz yoktu dışarı çıktı sonra on yeşil bir yaratık gülümsedi steve onun yanına gitti. Sonra tısssssss diye sen duydu ve yaratık patlamıştı steve bayılmıştı.

Millet ilk hikayem olduğu için pek iyi değilim yorumlarınızı bekliyorum

istek varsa devamı gelcek

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Yaw sen calis daha olacak bence senden. Ana konu bulmada iyisin. 3 kücük tavsiye:
1) ayni kelimeyi sık kullanma mesela sonra sonra
Sürekli sonra deme amacın ne idiki ? Boğasım geldi seni.
2) sıfatlar ekle uzaydaki radyasyon lavla taşı birleştirdi ve sarı sert bir taşa dönüştürdü . Yerine Uzaydaki yoğun radyasyon yakıcı lavı bu taşlarla birleştirdi. Sarı, sert mistik bir taş oluştu...
3) her bolüm bir olay anlatmak yerine en can alıcı kısımda bitir. Merak etsinler

tireman

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaw sen calis daha olacak bence senden. Ana konu bulmada iyisin. 3 kücük tavsiye:
1) ayni kelimeyi sık kullanma mesela sonra sonra

2) sıfatlar ekle uzaydaki radyasyon lavla taşı birleştirdi ve sarı sert bir taşa dönüştürdü . Yerine Uzaydaki yoğun radyasyon yakıcı lavı bu taşlarla birleştirdi. Sarı, sert mistik bir taş oluştu...
3) her bolüm bir olay anlatmak yerine en can alıcı kısımda bitir. Merak etsinler
saol daha yeniyim yeni hikayede daha iyi olcak
not bu yeni hesap the crashin sifresini kaybettim

steve uyanmıştı;
Fakat burası kendi evi değildi küçük bir kulubeydi burası
kendisinin rüyada olduğunu sandı kendini tokatladı.
Aniden içeri biri girdi,şöyle dedi:
korkma burası minecraft,seni gokyuzu boyutunda buldum her halde rüra seni gokyuzu boyutuna fırlattı.
Gokyuzune overworld'de uyuyanlar gider ama bazen dunyadanda gelen vardir sen onlardansin herhalde,dedi.
Steve"siz uzaylımısıniz" dedi
"hayir minecraft paralel evrendir,bu arada adım alex"
Alex steve'e baktı steve uyumuştu .
Steve rüyasında uçan adalar gördü ve ortalık karardı sadece its me yazısını görüyordu sonra görüntü değişti mor gözlü enderman oldu.

şu halisinasyonları fnaftan alıntı yaptım xd