Mulfucer
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Part 1
Bir gün internette beraber konuşmak için Skype'ı indiriyordum sonra reklamlarda Minecraft isimli bir şey gördüm can sıkıntısı girdim, girdiğim gibi kendimi çok değişik bir yerde buldum her şey kareydi ellerim kafam bilgisayarım. Bilgisayarım kapanmıştı ben çok korkuyordum yatağıma girip üstüme yorganı kapatıp uyumaya çalışıyordum, ve uyumuştum uyandığımda akşamdı. Ben'de bir umut belki buradan kurtulurum diyerek gece gece dışarı çıktım, dışarıda iki kişi vardı biri kızdı diğeri erkek, onlara buranın neresi olduğunu sordum bana sende reklamla gelmiş olmalısın dediler bende evet dedim.
Burası herobrine isimli bir yaratığın dünyasıymış buradan Cehenneme bir portal açarken yanlış bir şey yapmış ve reklam, reklam gibi gözüksede bir portalmış aslında.
Bu insanlar ailecek buraya girmişler ve evden kaçmışlar aileleri sürekli kavga ettiği için. Bende onlarla gittim dümdüz önüme bakarken bir şeye bastığımı farkettim ve yoluma devam ederken arkamda bir patlama oldu, bunu herobrineın yaptığını söylediler. Bu canavardan korkmaya başlamıştım sonra sabah oldu onları benim evimde misafir ettim, onlara bu bilgisayarı nasıl tekrardan çalıştırabileceğimi sordum bana Kızıltaş lazım dediler bende o ne dedim, bir tür kabloya benzer bir şeymiş ona şalter bağlayıp güç veriyormuş bunu nereden bulabileceğimi sordum. Madene inmem gerekiyormuş onlarda bana yardım ettiler bana bir kazma verdiler beraber madene indik onlarda bir dedektör vardı kaçıncı katmanda olduğumuzu söylüyordu, yanılmıyorsam adı F3'tü sonra biraz Kızıltaş bulmuştuk.
Devamı Part 2'de gelecek.
Part 2 için 5 yorum.
Edit: Part 2 gelmesi biraz gecikebilir 5 yorumdan fazla gelirse 5 den sonrakiler diğer part ın yorumu olarak sayılacaktır.
Part 2 için 5 yorum.
Edit: Part 2 gelmesi biraz gecikebilir 5 yorumdan fazla gelirse 5 den sonrakiler diğer part ın yorumu olarak sayılacaktır.
Son düzenleme: