Steve'in Maceraları | Herobrine'nin Laneti | Sezon 1 - Bölüm 1

Ali Ağaoğlu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Steve, çok yorgundu.Eve geldiğinde hemen uyudu.Uyandığında sandığını açtı.Sandıktan balıklarını alacaktı ki beyaz gözlü bir tavuk gördü.Hemen kılıçlarının olduğu sandığa koştu.Ama sandık boştu.Steve tavuğu tuttu ve fırına attı.Fırına kömür attı.Tavuk bir anda yok oldu.Steve çok şaşırmıştı.Biraz rahatlamak için dışarı çıktı.Her zaman gittiği gibi Elmas Dağına gitti.Orada bir sandık buldu.Sandığın içinden siyah bir ruh çıktı.Ruh balon gibi havaya uçtu.Havada patladı.Patladığında "Bana ihanet ettin Steve!Senden öcümü alacağım!" yazıyordu.Steve "Burada bir tek ben yaşıyorum.Başka kimse yaşa...Dur biraz.Kardeşim Brine burada yaşıyordu.Ama o benim yüzümden ölmüştü.Brine, bu sen misin?" dedi.Bir ses "Evet!" dedi.Steve çok korktu.Hemen evine koştu.Ama evine gittiğinde evinin kapısının önünde parmaklıklar gördü.Artık geceyi geçirecek bir yeri yoktu.Kendine topraktan sadece 2 chest, 1 yatak sığacak kadar ev yaptı.Sabah olduğunda ağaç kesti ve yeni bir hayata başladı.Bir sürü odun kesti.Kazma, kılıç yaptı.Biraz gelişti ve madene indi.Madende biraz keşif yapınca "Terk edilmiş Maden"i buldu.Efsaneye göre bu madene bir sürü canavar saldırmıştır ve buradaki madenciler korkudan burayı terk etmiştir.Sonra canavarlar madencilerin kazmalarıyla diğer madenlere yol yapmıştır.Ama yol yaptıklarını belli etmemek için yolları kapatmışlar ve gizli bir geçit ile yolculuk yapıyorlardır.Steve bu efsaneyi bildiği için geri dönmeye çalıştı ama Herobrine çıkışa Obsidianlar döşemişti.Hem Obsidianı kırmak için gerekli madde yoktu hem de burada bulunan bütün obsidianları temizlemek çok zor bir işti.Steve'nin burada hayatta kalmaktan başka şansı yoktu.Iron seti, 2 iron swordu, 2 stone picaxesi ve 3 iron picaxesi vardı.Bunlar ona yeterdi.Tek sorunu yemekti.Steve biraz ilerleyince sandıklı vagon buldu.Sandıkta bir not vardı.Bu notta"Burada yaşayan bir insan var mı?Beni burada bıraktılar.Hep burada saklandım.Sandıklı vagonumu bulduysan geri yolla ki birinin yaşadığını öğreneyim." yazıyordu.Steve "Ben buradayım.Çıkabilirsin." yazıp sandıklı vagonu geri yolladı.Birden çok yaşlı bir adam çıktı.Yaşlı adam "Merhaba genç savaşçı.Ben Notch..Burası eskiden küçücük bir adaydı.Ben bu adayı aldım ve böyle bir yer haline getirdim.Bir gün maden yapmak için ekibimle buraya indim.Ama canavarlar basınca beni bırakıp kaçtılar.Bende burada saklandım." dedi.Steve "Burayı sen mi yaptırdın?Ben burayı sadece büyük, boş bir ada sanmıştım.Buraya kardeşim Brine ile yerleştim.Ama Brine benim yüzümden öldü.Şimdi benden intikam alacak." dedi.Notch bir anda "Sen Brine mi dedin?O senin kardeşin mi?Burayı onun yüzünden canavar bastı.Bütün canavarları o yönetiyor.Hepsi onun hizmetinde." dedi.Artık Notch ve Steve, Brine'yi ekip oldular.