Steve'nin Hayatı

Hikayemi Beğendinmi?

• Kullanılan toplam oy
    7

ByMert

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Steve'nin Hayatı Bölüm1:

Merhaba benim adım Steve. Ben Amerika'da yaşıyorum. Ama ben bu ülkede sıkılmıştım, ve birden aklıma bir fikir geldi. Tatile çıkarsam belki sıkıntımı giderebilirdim. Tatil olarak Türkiye'nin Alanya şehrine uçak bileti almıştım bile. Yarın sabah saat: 12.00'da uçak kalkıcaktı. Şimdiden bavullarımı hazırlamıştım bile. Yarın olduğunda bavullarımı alıp saat: 11.30'da uçağa gittim. Uçağa geldiğimde saat. 11.55 olmuştu. Artık tatil yoluna çıkmak için 5 dakikam kalmıştı, çok heyecanlanmıştım. 5 dakika sonra uçak kalkmıştı ve yola koyulmuştuk. Yolculuk 8 saat sürecekmiş. 4 saat sonra ise uçağın motorundan çok garip sesler gelmeye başlamıştı. Sonra uçağın kaptanı motorun bozulduğunu söyledi. Sonra herkes panik oldu bende dahildim. Altımızda okyanus vardı, ve büyük bir ada. Uçak adaya hızlıca çakıldı. Uçak yere düştüğünde, sadece ben ve 2 adam yaşıyordu. Onlarla tanıştım. Birinin adı Jack diğerinin adı ise Harry'di. Adada mahsur kalmıştık. Sonra adayı keşfetmeye başladık.

Steve'nin Hayatı Bölüm2: Adayı keşvederken karanlık çökmeye başlamıştı. Tek çaremiz bu gecelik sığınabileceğimiz bir yer yapmaktı. Jack odun kesmeye, Harry ve Ben ise toprak toplamaya gittik. Jack 10 odun kesmişti. Biz de 56 tane toprak toplamıştık. Jack'in odunlarını işleyerek 40 tane ahşap yaptık . Sonra bu malzemeler ile bir gecekondu yaptık. Gecekondumuza girdik ve artan ahşaplardan bir masa yaptık. Bu masanın adını çalışma masası koyduk. Ben hemen masanın başına geçtim ve bir kapı kaptım. Biraz zamanımı aldı ama olsun , en azından evimizin kapısı oldu. Sonra kendimizi güvende hissetmek için ahşapları işleyip çubuk, ahşap ve çubukları işleyip de 2 kılıç kaptık. sonra artan çubuk ve ahsaplarla 1 kürek yaptık. Küreği Harry, Kılıçlarıda Jack'le Ben aldım . Artık güvendeydik . Zaman bir türlü geçmek bilmedi. Sabah olduğunda dışarı çıktık. Dışarda güneş sayesinde yanan tuhaf ve yeşil insana benzeye bir şey vardı. Yanlarına yaklaştık . Sonra bu , şey arkasını döndü ve Harry'in üstüne atladı . Çok korktuk , hemen ahşap kılıçlarımızı bu yaratığa geçirdik. Yaratık öldü . Harry'in ise heryeri buz kesilmişti. Harry'i eve götürdük ve onu rahat bir yere yerleştirdik. Harry'e su verdik ve onu rahatlattık. Artık düzelmişti . Akşam oluyordu yine . Bu lanet olası adada mahsur kalmıştık. Akşamları sıkıcı geçiyordu . Şimdi evimde oturup Playstation3 oynamak vardı :D . Neyse Hayırlısı olsun. DEVAMI GELECEK !!!