Steve'nin Macera Dolu Hayatı [Gerçek değildir tamamen hayal gücü] =)

Kataki

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ön Söz
Arkadaşlar yazacağım hikaye bölüm bölüm olacak ve hikayenin adı başlıktaki gibi Steve'nin Macera Dolu Hayatı olacak burda çok uzun bir hikaye kısa bölümler yapacağım. İnşallah beğenirseniz. Aklımdaki hikaye 10 bölüm ama istek ve beğeni gelirse istediğiniz kadar uzur ama 10 Bölüm kesin olacak tabi bi anda atamam tatil geliyo haftada 3 er bölüm belki atabilirim ama tabi zamanım atınca haftada 3 değil günde 3 olur =) Yeterki siz beğenin ve eğlenin Bu arada Foruma bu gün 5 dakka önce katıldım uzaktan takip ediyodum daha önce =) Hadi Başlıyalıııııım ... =)

Steve'nin Macera Dolu Hikayesi 1
Steve Başarı dolu,mutlu,huzurlu Hayatını yaşamaktaydı Ta ki o güne kadar .
Steve Tüm ailesini kaybetmişti en son Olarakta abisi Brine . Annesi babası 8 yıl önce trafik kazasında abisi 3 yıl önce bir katilin kurbanı
olmuştu.Ama hayata küsmüyordu çünkü onun 1 sibirya cinsi köpeği [Koyu] birde ailesi gibi gördüğü sıkı bir dostu vardı. Dostunun adı Larry'di . Larry, Steve'nin evinde kalıyordu. Koyu,Larry,Steve beraber Huzurlu bir hayatları vardı. Larry Dış mimari ile uğraşıyor yani mimar Steve İse uçak mühendisiydi. Koyu ise 3 yaşında bir polis köpeği'di.Koyu, Steve'nin Abisi Brine'dan kalmıştı. Steve ve larry işteydi ama saat akşama doğru geliyordu gün yine sıkıcı ve hızlı geçiyordu.Mesayi lerinin bitmesine yarım saat kala Steve ve Larry aynanda biri arar ve Merhaba Steve ve Larry'der . Steve Merhaba Kimsiniz der Larry konuşmayı dinlemekteydi. Arayan adam ''Brine özlüyormusun diye sorar ve Steve ne saçmalıyorsun kimsiniz siz lütfen adını verirmisiniz ''der Larry saçmalamayı kes kimsin der demez Adam eğer benim kim olduğumu merak ediyosanız bulmanız gerek Ee tabi uğraşmak istemezsiniz diye yanıma bir hediye adım Steve ne hediyesi diye bağırır Adam, Brine 'dan kalan pire torbası der . Steve kızmıştır seni Nasıl bulabiliriz söle yanına gelicez yeterki koyu ya bir şey yapma o abimden kalan son hatıram der Adam Beni Bulmanın tek yolu Var abinin mezar taşının altındaki büyülü kitabı al Ve '' Minecraft Boyutuna geç hazırlıksız gelmek lehinize Olabilir der Bir Havlama sesi gelir Ve Larry ile Steve Merak Etme Koyu seni kurtaracağıız diye bağırır Ve telefon Kapanır ...

Son düzenleme: