Steve'nin Oğlu: Yeni Bir Macera Bölüm 2

Devam etsin mi

• Evet

Kullanılan: 2 66.7%
  • Hayır

Kullanılan: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3

eqopa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
[Steve'nin Oğlu: Yeni Bir Macera Bölüm 2]

Okul bahçesinde, insanlar bu yeni dünyayı keşfeden Steveyi bir yaşayan kahraman, onun oğlu Ronald'ı ise kahramanın yeni vasiyeti olarak görüyorlardı. Ronald daha 14 yaşındaydı canım! Neden b Ronald ise bu durumdan hiç hoşnut değildi. Çünkü kendisi eğer yanlış bir şey yaparda, insanların bunu kötü karşılamasından korkuyordu. Bu olay devam ederken Steve, Minecraft dünyasına normal dünyadan bir kaç milyon insanla geri döndü. Çoğu bilim adamıda geldi, fakat geldiklerine pişman oldular çünkü burada kesinlikle bir orta çağ dönemi vardı.

Ronald'da, ne yazık ki yaklaşan savaşın ne farkındaydı, ne hissediyordu. Steve, ilk macerasında yaptığı evini bulup ona güzel bir baktı. Buraya ilk geldiğinde daha 23 yaşındaydı. Neredeyse 2 yarı tanrı olacak adamı yendi, canavarlar ona bir şey yapamadı, zombi, iskelet, creeper ve hatta ve hatta endermanlar! Acaba diye düşündü, o yaşlı adam neden bunu yaptı ve o kimdi? Her minecraft'ı düşündüğünde bunlarda aklına gelirdi. Her neyse dedi içinden, artık kendi yaşamına dönmesi gerektiğini düşündü. İlk başta bu kocaman evin tozlarını sildi, bodrumdaki eşyalarının bir kaçını ev yapmak için arkadaşlarına verdi. 3 ayda kocaman bir orta çağ bölgesi oluştu. İnsanlar'ın çoğu bu yaşama devam edemeyeceği için geri döndü. Günler geçerken, bir yabancı Steve'yi ziyarete geldi. İnsanlar bu yabancıyı görünce hayrete düştüler çünkü görüntüsü çok değişikti. Bu adam Minecraft dünyasında, Minecraft adamlarına dönüşmemişti ve aynıydı. Gerçek dünyadaki gibiydi, fakat Minecraft'ta değişmesi gerekirdi! Millet buna kafa yoruyor ve "Steve bizi mi kandırıyor acaba?" diye düşünüyorlardı. Sonra ise yabancı Steve'nin evlerine girdi. Steve bu adamı görünce ilk başta çok şaşırdı. Sonra adam ve ikisi konuşmaya başladılar ve Steve'nin odasına çekildiler. Ronald ise yan odadan onları dinliyordu:

Yabancı: Steve, sana bir kaç haber getirdim.
Steve: Bana ilk başta kendini tanıt o zaman?
Yabancı: Bak, senin burada sadece kendi insanların olduğunu sandığını biliyorum, ama öyle değil.
Steve: Başka insanlar da mı var?
Yabancı: Gördüğün gibi değil mi?
Steve biraz durup adamı süzdü, gerçektende bu olabilirdi.

Steve: Peki sen neden değişmiyorsun?
Yabancı: Biz buranın gerçek yerlileriyiz. Normalde değişim diye bir şey yoktu. Fakat beyaz yaşlı adam geldi ve bunu yaptı. Fakat bize işlemedi, keşke işleseydi ki bu zombiler, iskeletler ve diğer iğrenç canlılar olmasaydı. Bazılarımız dışarı çıktığında gelmiyordu, sadece bir kaç zombi bize saldırıyordu o kadar.

Steve: Peki bunu neden söylüyorsun?
Yabancı: Bizim insanlarımız katıdır. Yabancıları sevmezler, burası bizim dünyamız derler. Onlar beni gönderdiler, sizi burada istemiyorlar.Gitmezseniz savaş başlar. Ben size karşı değilim, fakat normal dünyada neler yaptığınızı sizde biliyorsunuz!

7

Steve çok mahçup bir duruma düşmüştü. İnsanlarının ölmesini istemiyordu...

-Beğenilerinize göre devam edip-etmeyecektir.-