- En iyi cevaplar
- 1
- Ruh hali
Episode I - Money Day
Birgün Stick Throw Şehrine Stibrik Adında Bir Stick Taşınmış. Stibrik, STİXX Çetesinin Bir Üyesiymiş. Stick Throw' a Polisten Kaçmak İçin Taşınmış.
Stibrik, Sokakta Dolaşırken STİXX Çetesi Telefonla Aramış.
-STİXX Patron =
*Hey Stibrik, Sana Özel Bir Görevim Var.
-Stibrik =
*Seni Dinliyorum Patron.
-STİXX Patron =
*Profloks Çetesi İle Anlaşma Yaptık. Birlikte Clownes'daki Bankayı Soyucaz. Sana Düşen Pay 25,000$. Umarım Beğenirsin.
-Stibrik =
*Tamam Patron. Ne Zaman ?
-STİXX Patron =
*Şimdi! Hemen Clownes Bankasına Gel! Birazdan Başlıyoruz!
-Stibrik =
*Tamam.
Stibrik, Hemen Motoruna Biner Ve Clownes Bankasına Gider. 1-2 Dakika Sonra STİXX Patron (John) Ve Profloks Çete Üyeleriyle Birlikte Bankayı Soyarlar. Herkes Payını Alır. Tam Kaçarken Polis Bankanın Önünü Sarar. Ve Çatışma Başlar. Profloks Çetesindeki 3-4 Üye Polisle Çatışırken Ölür.
Geriye Kalan 2 Çete Üyesi Kaçarlar. Stibrik Yakalanır. John İse Kaçmayı Başarır.
John, STİXX Çetesini Toplar. Ve Yeni İş Hakkında Konuşurlar.
-John =
*Stibrik Hapiste. Onu Kurtarmalıyız.
-Çete Üyesi Pif =
*Karakolumu Basıcaz ?
-John =
*Evet!
-Çete Üyesi MiniBoy =
*Peki Planın Ne Patron ?
-John =
*Karakolun Arka Tarafında Polise Özel Giriş Var. Biz Polis Kıyafeti Giyip Oradan Gireceğiz. Sonra Stibrik in Olduğu Yeri Bulup Onu Kurtarıcaz!
-Çete Üyesi Horm =
*Kulağa Hoş Geliyor.
-John =
*Yarın Başlıyoruz. Hazırlanın.
1 Gün Geçer...
Herkes Yine STİXX Karargahına Gelir.
-John =
*Silahlarınızı Hazırlayın. Ve Bu Polis Kıyafetlerini Giyin. Başlıyoruz...
Karakolun Arkasındaki Girişten Girerler.
-Polis =
*Hey Sen! Sende Kimsin! Seni İlk Defa Görüyorum!
-John =
*İşe Bugün Başladık.
-Pif =
*Evet.
-Polis =
*Tamam.
John ile Pif Stibrik in Olduğu Yere Giderler. Diğerleri Kapıda Bekler.
John, Stibrik in Tutulduğu Yerdeki Anahtarın Gardiyanda Olduğunu Görür. Ve Gardiyanı Bıçağıyla Öldürür. Hemen Anahtarı Alıp Stibriki Kurtarır!
Ve Hemen Karargah' a Kaçarlar... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Episode II - DEAD STİXX
Polis, Kameralardan Olanları Görür Ve Hemen Çetenin Peşine Düşer.
Bu Arada Karargahtakiler İse Dinleniyorlardı.
Polis, Sokaktaki Kameralarına Baktı Ve STİXX Karargahını Buldu. Baskın Düzenlediler. Karargaha Birden Swatlar Dalmıştı. Çatışma Hemen Başladı. John, Uzi İle 4-5 SWAT'ı Öldürdü. Horm İle MiniBoy İse Öldü. Stibrik Sis Bombası Attı. SWAT'ların Dikkatı Dağalınca Hemen Onları Öldürdüler. Karargahtan Kaçtılar. Peşlerinde 6 Tane Polis Arabası Vardı. John, Arabayı Sürerken Stibrik, Polis Arabalarının Tekerleklerini Patlattı.
2 Tane Polis Arabası Kaza Yaptı. Geriye Kalan 4 Polis Arabası İse Çete Arabasına Ateş Açtı. Arabanın Tekerleklerini Patlattı. Hemen STİXX Çetesi Arabadan İnip Ara Sokağa Kaçtı. Kaçarken Pif Yaralandı. Stibrik, Pif'i Sırtına Alıp John'u Takip Etti. John, Yoldan Geçerken Silahçı Dükkanı Buldu. Hemen Oraya Girdi. Ordan C4 Bulup Kapılara Yerleştirdi. Stibrik İse O Sırada Pif'i Silahçıdaki Kasiyer in Olduğu Yere Bıraktı. Polisler Geldiğinde Savaş Başladı. Polisler İçeri Girmeye Çalıştığında Kapıdaki C4'ler Patladı Ve Çok Büyük Bir Patlama Oldu. Hemen John Kaçtı. Stibrik'de Pif'i Alıp Arkasından Gitti. Hemen Yoldaki Bir Arabayı Çalıp Stibrik'in Evine Gittiler. Çetedeki Doktor, Horm'du. Pif İçin Doktor Bulamadılar Ve Kan Kaybından Öldü. Çetede Sadece John Ve Stibrik Kaldı.
Episode III - Birleşme
John'un Aklına bir şey Geldi.
-John =
*Hey Stibrik. Aklıma bir şey Geldi. Neden Profloks Çetesiyle Birleşmiyoruz ? Hazırlan. Onların Karargahına Gidiyoruz.
-Stibrik =
*Tamam.
Profloks Karargahına Giderler...
-Profloks Üyesi Max =
*Buraya Neden Geldiniz ?
-John =
*Sizin Çetenizde de Çok Kayıp Oldu Bizim Çetemizde de.
-Profloks Üyesi Max =
*Yani ?
-John =
*Sizin Çetenizle Birleşip ProTİXX Çetesini Yapmayı Planlıyoruz.
-Profloks Patronu (FastFace) :
*Niye Birleşelim ? Ne Kazanıcaz ?
-John =
*Sayımız Artar. Siz 3 Kişisiniz. şu an Çatışma Olsa Sadece 1'iniz Hayatta Kalacak.
-Profloks Üyesi Drop:
*John Haklı. Birleşmek Zorundayız.
-Profloks Patronu (FastFace) :
*İyi Ozaman. Çetelerimiz Birleşsin.
Profloks Çetesi İle STİXX Çetesi Birleşir.
Karargahın Dışından Çatışma Sesleri Gelir. Stibrik Karargahtan Çıkıp Ne Olduğuna Bakar. 2 Polis Ve Horm'un Savaştığını Görür! Sonra Polislerin Arkasından Dolanır Ve Onları Bıçakla Öldürür. Hemen Horm'un Yanına Gider.
-Stibrik =
*Horm! Yaşıyorsun!
-Horm =
*Evet. Savaşta Kan Kaybettiğim İçin Bayılmışım. Ama Biri Gelip Yaramı Sargı Beziyle Sarmış.
-Stibrik =
*Nasıl Yani ? Biz Kaçmıştık Ama.
-Horm =
*Bende Kim Olduğunu Bilmiyorum.
-Stibrik =
*Neyse Gel. Profloks Çetesiyle Birleştik. Bu Arada Savaşta Pif İle MiniBoy Öldü.
-Horm =
*Neden Profloks'la Birleştiğinizi Anladım.
Karargaha Girerler.
-John =
*Horm ?! Nası Yaşamayı Becerdin ?
-Horm =
*Boşver. Stibrik'e Yeni Anlattım. O Size Sonra Anlatır. Yeni İş Var Mı ?
-John =
*Hayır. Bir Süre Ara Veriyoruz.
-Stibrik =
*Polisler Heryerde. Dışarıda Çıkamayız ?
-John =
*Bizde Çıkmayız Olur Biter.
-Stibrik =
*Nasıl Yani ?
-John =
*Ben Ciddiyim. Zaten Karargahta Birsürü Malzeme Var.
-Stibrik =
*Neyse Tamam.
EPISODE IV - Cocaine
Bir gün ProTİXX çetesi kokain işine başlar. İlk müşterileri Nien Troposki'dir. Önceki soygunlardan kalan paralarla kokain alırlar ve Nien Troposki ile bulaşacakları terkedilmiş bir binaya giderler. Binanın içinde birsürü koruma vardır. Horm Nien'in adamlarından tırsmaya başlar. Binanın merdivenlerinden çıkmaya devam ederler. En üst katta bir masanın yanında Nien Troposki'yi görürler. Kokain'i masaya koyarlar. Parayı isterler. O sırada Nien'in adamları silahlarını onların üzerlerine doğrultur.
-Horm =
*Tamam teslim oluyoruz!!
-John =
*..ıçtık
-Stibrik =
*Bence kokaini bırakıp kaçalım.
-Max =
*Delimisiniz ? Bütün paraları bu kokaini alıp 2 katına satmak için harcadık.
-Drop =
*Haklısın
-FastFace =
*3 Dediğimde herkes çantaya koşsun ben sis bombası atıcam..
3
2
1
(Silah Sesleri) (Sis bombasının sesi [psss])
Herkes bağırmaya başlar =
*Hadi hadi çabuk ol kaçalım.
*Tamam tamam çantayı aldım çabuk çabuk!!!
*Dikkat Edin!
*Arabaya atlayın acele etmeliyiz!
.... (30 saniye sonra)
Nien'in adamları ProTİXX in arabasını takip ederler. ProTİXX çetesi onlardan kurtulmaya çalışır. Nien'in adamları onlara ateş açar.
-FastFace =
*Hade hızlı sür!!!
-Horm =
*Tamam atlattık sayılır!
... (15 saniye sonra)
-John =
*Tamamdır! Artık bizi takip etmiyorlar. Başka bir müşteri bulmamız gerek.
-Stibrik =
*Ben bu işe en az 1 ay bulaşmam.
-Horm =
*En azından güvenilir bir müşteri bulana kadar soygun yapalım.
-John =
*Haklısın.
Son düzenleme: